Partnerships en Certificeringen Sigma Solutions

Sigma Solutions is dé Online Business Partner voor het online succes en de bestendige groei van de handelende en producerende B2B bedrijven. Ons doel? Slimme oplossingen realiseren waarmee wij onze klanten succesvol maken. Wij hebben de kwaliteit van onze diensten hoog in het vaandel staan. Om deze kwaliteit te bewaken, en onze kennis constant te upgraden naar het quotum van de laatste ontwikkelingen, zorgen wij voor de juiste certificering van ons personeel.

Doordat wij voldoen aan het vereiste kwaliteitsniveau zijn wij onder andere door Microsoft benoemd tot Microsoft Partner Silver Application Development. Een status waar wij erg trots op zijn. Met onze betrokkenheid bij de actuele ontwikkelingen en ons streven naar constante groei werken wij deze status verder uit.

Samen streven naar Online Succes

Minstens net zo belangrijk als onze klanten, zijn de partnerships die Sigma Solutions in de afgelopen 20 jaar heeft opbouwd. Bij zulke samenwerkingen komen waarden als betrokkenheid, vertrouwen, transparantie en het benutten van elkaars kwaliteiten naar voren. Maar ook is resultaat voor alle partijen een belangrijke graadmeter voor een gezonde en efficiënte samenwerking.

google-ads-parter.png

Certified Google Ads Partner

Met zoekmachine adverteren worden advertenties specifiek gericht op potentiële klanten die gericht op zoek zijn naar uw product of dienst. Als Certified Google Ads Partner nemen wij de ondernemende ondernemers het werk uit handen, zodat ze zich kunnen focussen op hun core business; ondernemen.

Lees hier alles over ons partnership met Google Ads »

mailchimp-partner.jpg

Mailchimp Partner

E-mailmarketing is niet meer weg te denken uit de B2B communicatiemix van deze tijd. Sigma Solutions verzorgt e-mailmarketing met behulp van Mailchimp. Eén van de bekendste tools voor mailcampagnes. En dat is niet voor niets. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos.

Lees hier alles over ons partnership met Mailchimp »

ga_certified_partner_badges_services_rgb-1.jpg

Google Analytics Qualified

Als Google Analytics Qualified Partner maakt Sigma Solutions deel uit van een selecte groep bedrijven welke door Google worden aangeraden als vertrouwde adviseurs. Daarnaast wordt Sigma Solutions door Google in een vroeg stadium betrokken bij strategische innovatie rondom Google Analytics.

Lees hier alles over ons partnership met Leadinfo »

leadinfo-gold-partner-badge.jpg

Leadinfo Certified Gold Partner

Iedere bezoeker op uw website kan een potentiële lead zijn. In samenwerking met Leadinfo maken we van uw anonieme websitebezoekers klanten. De inzichten vanuit de bedrijfsidentificatiesoftware van Leadinfo, in combinatie met onze expertise, maakt dit een winnende formule.

Lees hier alles over ons partnership met Leadinfo »

semrush-badge-_1_.png
SEMRush Certified Agency Partner

Sigma Solutions heeft van SEMrush een prestatiecertificaat ontvangen voor de succesvolle voltooiing van het examen voor digitale bureaus. Onze kennis van SEO data, gecombineerd met het gebruik van SEMRush, maakt dat Sigma Solutions in staat is om méér en sneller resultaat uit SEO te halen voor onze klanten. Intensieve optimalisatie aan de hand van de data uit SEMRUsh zorgt daarna voor steeds verder stijgend resultaat.

Leer hier meer over ons partnership met SEMRush »

fd-gazellen-2019.png

FD Gazellen Award

Sigma Solutions heeft vol trots weer een mooie prijs toegevoegd in de prijzenkast. Dit keer de FD Gazellen Award, dit betekent dat we tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Een mooie prestatie van het hele Sigma Solutions team en onze klanten.

Lees hier meer over onze FD Gazellen Award »

exact-online-partner.png

Exact Online Partner

Business software-ontwikkelaar Exact is één van de drie grootste spelers in de wereldwijde cloud accounting-markt. Het bedrijf werkt samen met een omvangrijk netwerk van partners.. Door het partnerschap met Exact aan te gaan, willen wij extra gebruiksgemak en functionaliteit bieden voor onze klanten.

Lees hier meer over ons partnership met Exact »

 

sap business one logo partner.png

SAP Business One Partner

Sigma Solutions is partner van SAP Nederland voor SAP Business One. Met behulp van SAP Business One als ERP systeem en Sigma Solutions als implementatiepartner haalt u de juiste combinatie in huis om succesvol een ERP systeem te implementeren waarmee u klaar bent voor de toekomst.

Lees hier meer over ons partnership met SAP »

logo-2a-png-1.png

2BA Partner

2BA heeft datakwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle partijen die data aanleveren via deze datapool worden hierop beoordeeld. Sigma Solitions streeft naast de hoogste kwaliteit van haar producten ook naar de hoogste kwaliteit in data. We zijn daarom ook trots om te mogen melden dat wij partner zijn.

Lees hier meer over ons partnership met 2BA »

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º