FD Gazellen Award

Sigma Solutions heeft vol trots weer een mooie prijs toegevoegd in de prijzenkast. Dit keer de FD Gazellen Award, dit betekent dat we tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Een mooie prestatie van het hele Sigma Solutions team en onze klanten.

fd-gazellen-2019.png

Waarom heeft Sigma Solutions de FD Gazellen Award gewonnen?

Nu al voor het tweede jaar op rij zijn wij één van de winnaars van de FD Gazellen Award, de prijs van Het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn supertrots dat wij deze prijs hebben gewonnen, omdat steeds meer klanten ons het vertrouwen geven. We gaan ieder jaar meer samenwerkingen aan met nieuwe klanten en hebben daarnaast veel gerenommeerde klanten voor wie wij al langdurig mogen werken. Van Maakbedrijven tot Groothandels en van Industrieel Dienstverleners tot Distributeurs.

Wat zijn de FD Gazellen Awards?

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad. Bij de selectie hanteerde het FD ook dit jaar weer extra zware criteria. Groei in omzet en groei in personeel zijn onder andere criteria die meewegen. Bedrijven moeten financieel gezond zijn en in ieder geval de voorgaande drie jaar een omzetgroei van tenminste 20 procent per jaar hebben behaald. Daarnaast weegt het FD cijfers van vele bedrijven af, maar alleen de snelst groeiende bedrijven worden genomineerd.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›