Sollicitatieproces

Je denkt erover om bij ons te komen werken, wat leuk! Om jou goed voor te bereiden op het sollicitatieproces leggen wij hier in 5 stappen uit wat je kunt verwachten. Wat je in ieder geval kunt verwachten bij ons is een hecht team die veel leuke dingen met elkaar onderneemt. Zo hebben wij gezellige vrijdagmiddagborrels, bedrijfsuitjes en nog veel meer. Solliciteer nu en hopelijk verwelkomen wij jou binnenkort bij ons team!

1

Je solliciteert

Wat leuk dat je bij ons wilt komen werken! Ga jij vol enthousiasme aan het werk en zet jij je voor de volle 100% in? Solliciteer dan via onze Vacatures pagina. Hier kun je alle open vacatures vinden en kijken of er een bij je past. Is dat het geval? Vul dan onderaan de pagina van de vacature het formulier in. Jouw sollicitatie gaat vervolgens naar de juiste persoon binnen ons team. Mocht je nog vragen hebben over een bepaalde vacature, neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Contact opnemen

Je solliciteert
2

Kennismakingsgesprek

Vinden wij dat jij ook bij ons past? Dan zullen wij contact met jou opnemen voor een kennismakingsgesprek. Dit is een vrijblijvend, interessant gesprek met een van onze medewerkers. Tijdens dit gesprek zullen wij onder het genot van een kop koffie of thee jouw studies en werkervaring bespreken. Binnen Sigma Solutions ontwikkelen wij onszelf graag, we zijn dus ook erg benieuwd naar jouw ambities.

Kennismakingsgesprek
3

Assessment

Als er gebleken is dat er een klik is tussen jou en ons, dan willen wij jou uitnodigen voor het maken van een assessment. Hierbij kijken wij of je geschikt bent voor de functie waarnaar je solliciteert. Dit assessment zal bestaan uit een opdracht die in lijn ligt met de werkzaamheden die je tijdens de functie zal gaan uitvoeren. Zo kun je alvast proeven aan de functie en kijken of de werkzaamheden je bevallen.

Assessment
4

Arbeidsvoorwaardengesprek

Wij zijn enthousiast geworden over jou en jij over ons! Wij gaan nu een arbeidsvoorwaardengesprek voeren. Tijdens dit gesprek zullen wij duidelijke afspraken maken over de arbeidsvoorwaarden, hier vallen onder andere jouw taken, werkdagen en salaris onder. Aan het einde van dit gesprek zijn wij hopelijk tot een overeenkomst gekomen en kun je jezelf volwaardig lid van het Sigma Solutions team noemen!

Arbeidsvoorwaardengesprek
5

Je kunt beginnen

Je kan nu beginnen bij Sigma Solutions. Er hangt binnen het team een gemoedelijke, maar toch professionele sfeer. Wij hebben gezellige vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes. Ook vieren wij als team het wanneer wij een doel behaald hebben! Maak kennis met je leuke collega's (al zeggen wij het zelf) en ga aan de gang voor professionele, veelal internationaal opererende B2B bedrijven in Nederland! We kunnen niet wachten tot we je kunnen verwelkomen.

Je kunt beginnen
Open Sollicitatie

Ik sta voor je klaar om al je vragen rondom het sollicitatieproces te beantwoorden.
Jolien Broekema, Mede-eigenaar & HR Business Partner

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›