SAP Partner

Sigma Solutions is geregistreerd partner van ERP softwareontwikkelaar SAP. Wij focussen het SAP pakket SAP Business One, wat veel gebruikt wordt door handelende en producerende MKB-bedrijven. Onze integraties zijn gebaseerd op de SAP B1 Service Layer. Vanuit onze focus hebben wij starterkits ontwikkeld voor de volgende scenario's.

  • B2B Portal gekoppeld aan SAP Business One
  • B2B Webshop gekopeld aan SAP Business One


Uitgangspunten van onze integraties zijn dat deze onze klant en de klant van onze klant tijd besparen en dat deze klant- en medewerkertevredenheid verhogen.

 

sap business one logo partner.png

 

Uw Voordelen

Vanuit onze samenwerking met SAP, met een focus op integratie met SAP Business One, voorzien wij onze klanten van een gestandaardiseerde koppeling waarmee nagenoeg alle klantgerichte processen online ontsloten kunnen worden.

Wij denken daarbij niet alleen mee vanuit de inrichting van de koppeling, maar kijken ook naar de wijze waarop u SAP B1 zo efficiënt mogelijk kunt inrichten.

Over SAP

SAP is ontwikkelaar van ERP-software. Software die bedoeld is om de interne processen van organisaties onder controle te krijgen en te houden. SAP heeft onder andere SAP Business One ontwikkeld. SAP B1 is beheersoftware die door veel handelende en producerende MKB-bedrijven gebruikt wordt.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›