SEMRush Certified Agency Partner

Binnen de online marketing zijn veel aanbieders te vinden, en dat op verscheidene sub-fronten van online marketing, zoals SEO, SEA en meer. De jungle van aanbieders is inmiddels zo groot dat het voor u als ondernemer moeilijk wordt om door de bomen het bos te zien. Het is dan van uiterst belang om een organisatie te vinden die bij jou past, kan leveren wat u zoekt en vooral betrouwbaar is. Wij kunnen onze betrokkenheids- en betrouwbaarheidsgarantie nu nóg meer naleven: wij zijn officieel Certified Agenct Partner van de Semrush SEO Tool!

semrush-badge-_1_.png

Waarom is Sigma Solutions SEMRush Certified Agency Partner?

SEMrush is een uitgebreidere tool dan bijvoorbeeld Google Search Console, met veel handige functionaliteiten die ons ondersteunen bij het analyseren van het organisch en betaald verkeer op uw B2B Website. Met behulp van dit programma is het mogelijk om uitvoerige zoekwoordanalyses te maken, maar ook wordt SEMrush gebruikt om onderzoek te doen naar backlinks, de kwaliteit van de content, de concurrentie en een analyse van de website, inclusief aandachtspunten. Vooral de mogelijkheid om concurrenten met elkaar te kunnen vergelijken is een krachtige functie. Blijkt dat de concurrentie op een bepaald zoekwoord veel meer content op een webpagina heeft dan u? Dan is er werk aan de winkel! Meer relevante content creëren zal dan op de to-do-lijst van onze Online Marketeers en Digital Consultants komen te staan.

De voordelen voor onze klanten

De meeste gebruikte toolkit van SEMrush is de SEO tool. SEO, zoekmachine optimalisatie, is voor elke website belangrijk, want daarmee geef je je website zichtbaarheid, autoriteit en een vooraanstaande positie in de zoekmachine resultaten.

SEMrush biedt de gebruiker een groot aantal mogelijkheden, waaronder:

 • Inzicht in het gebruik en de concurrentie van zoekwoorden.
   
 • Vergelijkbare zoekwoorden die voor u mogelijk meer mogelijkheden bieden.
   
 • Een rangschikking van zoekwoorden.
   
 • Een analyse van uw website en punten waar deze verbeterd moet worden.
   
 • Een constante stroom van kwaliteitsleads naar uw website.

Meer over SEMRush

SEMRush is een geavanceerde online marketing tool dat veel gebruikt wordt door marketingbureaus, freelance specialisten en marketingafdelingen van (middel)grote organisaties. Het wordt in mindere mate gebruikt door kleine zelfstandige ondernemers, omdat de tools van SEMRush een gevorderd kennisniveau van online marketing vereisen.

Semrush biedt ondersteuning aan marketingprofessionals op het gebied van SEO, SEA, content- én social media marketing. Denk bijvoorbeeld aan Keyord Reseach, Linkbuilding, Position Tracking en concurrentieanalyse.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›