Leadinfo Certified Gold Partner

Iedere bezoeker op uw website kan een potentiële lead zijn. In samenwerking met Leadinfo maken we van uw anonieme websitebezoekers klanten. De inzichten vanuit de bedrijfsidentificatiesoftware van Leadinfo, in combinatie met onze expertise, maakt dit een winnende formule.

leadinfo-gold-partner-badge.jpg

Waarom is Sigma Solutions Leadinfo Certified Gold Partner?

Samen met Leadinfo zorgen we dat we van bezoekers, waardevolle leads maken. Zo missen onze klanten nooit meer een big fish die langskomt op hun website. Onze samenwerking bevalt erg goed: we zitten zelfs in de top 25 van de 1000+ partners! Deze status hebben we verkregen op basis van de omzet die wij in 2021 hebben gegenereerd. Wij introduceren Leadinfo namelijk bij onze klanten, implementeren de bedrijfsidentificatiesoftware om B2B websitebezoekers te identificeren en helpen op die manier onze klanten om nieuwe leads te genereren.

Waarom hebben we voor Leadinfo gekozen? Mede dankzij de grote dataset die ons in staat stelt onze klanten te helpen meer leads te identificeren dan concurrerende software. Daarnaast droegen ook het feit dat Leadinfo via Zapier aan bijna alle platforms kan worden gekoppeld, dat de software volledig GDPR-compliant is en dat hun prijsmodel is gebaseerd op marktconforme tarieven, bij aan onze beslissing. Tenslotte matchen de bedrijfscultuur en hun continue drive om te verbeteren sterk bij ons.

Om onze klanten te helpen hun volledige potentieel te bereiken, moeten we ervoor zorgen dat websitebezoekers overeenkomen met de demografische doelgroep van onze klant en dat gebruikers in de juiste activiteiten ondernemen. Daarom gebruiken we Leadinfo voornamelijk voor buyer enablement. Onze klanten hebben naast minder actieve klanten ook prospects kunnen activeren dankzij het dashboard van Leadinfo, dat hen aanvullende bedrijfsinformatie en contactgegevens van individuen biedt.

Als u de bedrijfsidentificatiesoftware van Leadinfo via Sigma Solutions afneemt, levert u dat een fijne korting op. Uw maandelijks tarief ligt direct via Leadinfo namelijk hoger dan via ons.

De voordelen voor onze klanten

 • Door samen te werken met Leadinfo, kunnen we onze klanten een 360-graden beeld van hun klanten bieden via meerdere digitale kanalen.
   
 • We helpen klanten ook te zien waar hun externe advertenties mis gingen.
   
 • Door onze expertise te combineren met Leadinfo, zijn we in staat om de digitale inspanningen van onze klant te verhogen en online succes te leveren, waarmee we in lijn zijn gebleven met onze bedrijfsmissie.
   
 • Door de samenwerking met Leadinfo kunnen we op social media leads meer datagedreven benaderen door de data te exporteren en deze te gebruiken om kwalitatieve prospectlijsten op LinkedIn te bouwen.
   
 • Als u via Sigma Solutions klant wordt van Leadinfo, levert u dat een fijne korting op!

Meer over
Leadinfo

Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard, zodat u direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag! Zo werkt de leadgeneratie software van Leadinfo voor u en uw bedrijf!

De leadgeneratie software van Leadinfo herkent de bedrijven die uw website bezoeken door het IP-adres te koppelen aan de uniek samengestelde database. Vervolgens toont Leadinfo op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Zo heeft u alle informatie die je nodig hebt om het eerste contact te leggen allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›