Zien welke bedrijven uw website bezoeken

Geschreven door: op woensdag 17 november 2021

Leestijd: 2 minuten

Behaal uw doelstellingen met inzicht

Welke bedrijven bezoeken uw website en naar welke informatie zoeken zij? Door inzicht in het bezoekersgedrag van uw website heeft u de handvatten waarmee u uw innovatieslag kan slaan. Tijd om uw doelstellingen te behalen door te weten welke bedrijven uw website bezoeken!

Deals sluiten dankzij waardevolle informatie

Wij zorgen voor de koppelingen waarmee u gemakkelijke analyses kan maken. Zo ziet u in één oogopslag welke bedrijven 'te gast' waren op uw website. U kan het bezoekersgedrag, per lead, precies volgen. Wanneer u deze informatie doorgeeft aan de salesafdeling kunnen zij heel gericht op pad!

Sigma Solutions is Gold Partner van Leadinfo

Sigma Solutions is trotse Gold Partner van Leadinfo. Leadinfo is altijd bezig met het optimaliseren en verbeteren van hun software, zodat onze klanten tijd en geld besparen en op die manier meer deals kunnen sluiten. Leadinfo weet als geen ander hoe zij data moeten inzetten om het beste uit B2B websitebezoekers te halen. 

Leadgeneratie software is een belangrijk onderdeel van de salesfunnel van onze (potentiële) klanten geworden en bij het opzetten van de funnel kan software het verschil maken tussen winnen of verliezen. Wie geeft de meeste leads, met wie kan ik zaken doen en met wie kan ik snel schakelen? Op die vragen krijgt u door de inzet van Leadinfo vragen. Wees actief, niet reactief. Observeer en reageer op leads in real time. Dit betekent dat je toegang hebt tot een constante stroom van kansen die je meteen kunt grijpen wanneer ze zich aandienen.

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie!

Wij zorgen voor de oplossingen welke volledig in lijn liggen met uw wensen. De functionaliteit en de content van uw website staan in dienst van uw commerciële doelstellingen en zorgen voor de optimale gebruikservaring.

  • Voldoet aan de nieuwe privacy wetgeving (AVG / GDPR) dankzij veilig SSL 
  • Wereldwijd snelle laadtijden
  • Optimale werking via alle devices
  • Optimale online vindbaarheid

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over de voordelen die Leadinfo voor uw bedrijf kan bieden.


Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›