• Leadinfo

Leadinfo

 

Identificeer bedrijven die uw website bezoeken

Met Leadinfo zet u anonieme websitebezoekers om in klanten. 98% van uw websitebezoekers laat geen sporen achter. Met Leadinfo kunt u uw websitebezoekers identificeren en omzetten in inkomsten. U hoeft niet meer te wachten op binnenkomende e-mails, telefoontjes of contactformulieren. Leadinfo geeft u toegang tot waardevolle gegevens, zoals naam- en adresgegevens, branche-informatie, aantal werknemers en alle geregistreerde bezoekersgegevens. De leadgeneratiesoftware van Leadinfo herkent uw websitebezoekers door hun IP-adressen te koppelen aan onze unieke database. Vervolgens tonen zij uw leads in een real-time inbox met alle informatie die u wilt weten. Op die manier krijgt u perfect inzicht in de bedrijven die uw website bezoeken.

Waarom Leadinfo voor uw B2B bedrijf?

Er zijn meerdere leadgeneratie tools beschikbaar op de markt. Maar Leadinfo is redelijk uniek in zijn soort. Wat maakt Leadinfo dan anders? Hun grote dataset die bedrijven wereldwijd kan identificeren  (Leadinfo kan 30% meer bedrijven identificeren dan hun concurrenten) en hun uitgebreide lijst met extra functies. Dit betekent dat u meer krijgt dan alleen een leadgeneratie tool. Enkele van de unieke onderdelen van Leadinfo zijn:

1. Real-time leadgeneratie

Waarom reactief zijn als u proactief kunt zijn? De bedrijfsidentificatie software van Leadinfo stelt u in staat om in real-time te zien wie uw website bezoekt. Dit betekent dat u toegang heeft tot een constante stroom van kansen en dat u sneller kunt reageren op hot leads wanneer deze binnenkomen. De leadgeneratie software van Leadinfo herkent bedrijven door het IP adres te koppelen aan hun uniek samengestelde database. U ontvangt onder andere de bedrijfsgegevens, email-adressen en Linkedin profielen. U beschikt over alle informatie en dat vanuit één overzichtelijk dashboard.

2. Exporteer gegevens van uw prospects

De gegevens die u verzamelt, zijn altijd en eeuwig van u. U kunt ze op elk moment exporteren om uw marketinginspanningen te verbeteren. U kunt de gegevens bijvoorbeeld gebruiken om lijsten met prospects op te stellen of websitebezoekers op LinkedIn te retargeten. Zo bent u er zeker van dat u alleen gekwalificeerde bedrijven retarget die interactie hebben met uw website.

3. Begrijp het gedrag van uw prospects

De bedrijfsidentificatie software van Leadinfo gaat verder dan die van hun concurrenten. Leadinfo geeft u dus niet alleen een overzicht van elke websitebezoeker, maar ook de gedetailleerde browse-activiteit van elke lead. Van de pagina's die ze bezoeken tot hoe gebruikers klikken en scrollen op uw website, observeer hoe gebruikers zich echt gedragen.

4. Zorg voor een gepersonaliseerde ervaring voor uw prospects

In B2B Online Marketing geldt: hoe beter uw berichtgeving een individuele prospect aanspreekt, hoe groter de kans dat u ze converteert in een klant. Leadinfo koppelt anonieme websitebezoekers aan volledige bedrijfsprofielen en stelt u in staat uw websiteberichtgeving en het klanttraject te personaliseren, zodat u nooit twee keer hetzelfde zegt.

Installatie van Leadinfo op uw B2B website

Het installatieproces van Leadinfo op uw B2B Website neemt voor onze specialisten niet meer dan twee minuten in beslag. Nadat wij voor u een account hebben aangemaakt en een gratis proefabonnement van 14 dagen voor u hebben aangevraagd, implementeren wij een klein stukje JavaScript op uw B2B Website. Wij doen dit door dit stukje code te plakken in uw Google Tag Manager account. Heeft u nog geen Google Tag Manager account? Geen probleem, dan maken wij die voor u aan! In onze blog leest u meer over hoe wij stap voor stap Leadinfo triggers voor gebruikersinteractie instellen in Google Tag Manager.

Dit stukje code stelt Leadinfo in staat om het IP-adres van een bezoeker vast te leggen en het te koppelen aan de eigen database. En dit is waar de magie gebeurt. Leadinfo combineert hun database met algoritmes en machine learning om elk bezoek te analyseren en u een zo compleet mogelijk overzicht te geven. Van het adres en de jaarlijkse omzet van een bedrijf tot hun contactinformatie en leiderschapsstructuur. Leadinfo is ook volledig comform GDPR/AVG, volgens artikel 6(1)(f). 

Door onze intensieve samenwerking met Leadinfo en het grote aantal klanten dat inmiddels gebruik maakt van Leadinfo. Mogen wij ons Leadinfo Gold Partner noemen. Dit levert voor u een aantal mooie voordelen op. Benieuwd wat deze voordelen zijn? Neem dan contact met ons op!

Starten met Leadinfo?

Wilt u ook graag anonieme websitebezoekers herkennen met Leadinfo? Of wilt u meer informatie over het platform? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op met onze collega  Renzo Korver en vraag een gratis proefperiode van 14 dagen aan. Na de proefperiode kunt u al voor een maandelijkse investering vanaf 39 euro gebruik maken van de diensten van Leadinfo en voor die investering kunt u dus doelgericht kwalitatieve leads genereren! Wij denken vervolgens als Online Business Partner strategisch mee over uw bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie.

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

De voordelen van Leadinfo voor uw bedrijf

  • LeadinfoVindbaar worden voor uw doelgroep

    81% van de aankoopprocessen start met een online zoekopdracht. Vindbaar zijn is dus een essentieel onderdeel van een succesvol Online Marketing traject, zodat men in aanraking kan komen met uw product of service. 

  • LeadinfoVeilig en met respect voor Privacy van de bezoeker

    In een tijd waarin websitebezoekers en overheden steeds bewuster omgaan met de veiligheid en privacy uitdagingen van de online wereld is het belangrijk dat uw online platform veilig is en voldoet aan de privacy wetgeving.

  • LeadinfoMeten = Weten

    Door gebruik te maken van Online Measurement Tools zoals Google Analytics en Google Search Console, zijn de resultaten altijd inzichtelijk. Van het aantal bezoekers tot gebruikte browsers, en van landingspagina's tot conversies.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º