Google Analytics Qualified

De specialisten van Sigma Solutions maakten al veelvuldig gebruik van de uitmuntende functionaliteiten van Google Analytics toen Google Analytics nog Urchin Web Analytics heette. Vanaf het moment dat Google certificering voor individuele specialisten is gaan aanbieden behalen en onderhouden al onze specialisten hun Google Analytics Qualified Individual certificaat. En dat al meer dan 10 jaar.

Uw Voordelen

Door onze ruime ervaring met het gebruik van Google Analytics zijn wij in staat om onze klanten en potentiële klanten maximaal inzicht te geven in de prestaties en verbeterkansen van hun online kanaal. En hoewel wij voor onze eigen klanten alleen werken met optimaal ingerichte Google Analytics account kunnen wij ook met een basaal of niet ingericht Google Analytics account veel vertellen over prestaties en verbeterkansen van het online kanaal.

Als Online Business Partner vertalen wij de Google Analytics informatie naar uw business met als doel om inzicht te bieden in ROI en investeringskansen van het online kanaal.

Over Google Analytics

Google Analytics is wereldwijd veruit het meest gebruikte Web Analytics pakket. En niet zonder reden, de rijke set aan functionaliteiten kan kosteloos gebruikt worden en Google Analytics integreert goed met online marketing oplossingen zoals Google Ads en Google Search Console.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›