Certified Google Ads Partner

Bent u op zoek naar een optimaal renderende Google Ads Campagne? De gecertificeerde Google Ads specialisten van Sigma Solutions helpen u graag! Sigma Solutions werkt al sinds de oprichting in 2003 nauw samen met Google en mag zich inmiddels Certified Google Ads Partner noemen. 

partnerbadge.png

Waarom Is Sigma Solutions Certified Google Ads Partner?

Door te kiezen voor een Online Business Partner met de Google Ads Partner-badge, kiest u voor bewezen kwaliteit bij het beheren van uw online marketing campagnes. Wij zijn trots op deze toewijzing door Google, waarmee we aantonen dat ons bedrijf gezond is, onze klanten tevreden zijn en dat wij ons aan de werkwijze van Google houden. 

Als Certified Google Ads Partner wordt Online Business Partner Sigma Solutions erkend, omdat het maximale campagneresultaten voor haar klanten behaalt, meer klanten werft door de campagnes van klanten te onderhouden en Google Ads-vaardigheden en -expertise aantoont met certificeringen.

Op welke assen zijn wij Google Ads Partner?

Sigma Solutions is op een aantal assen Certified Google Ads Partner, namelijk:

Google Search

Google Search is de zoekmachine die is ontwikkeld door Google. Deze zoekmachine is de activiteit waar Google als bedrijf mee is ontstaan en groot door is geworden. Op de Nederlandse markt voor zoekmachines heeft Google Search een aandeel van zo’n 95 procent en in feite de enige zoekmachine van betekenis.

Google Display

Met Google Display kunt u adverteren op andere websites en dat ook nog eens gericht. Bent u onderdeel van het Google Netwerk, dan krijgt u inzicht in waar uw potentiële doelgroep zich bevindt, wanneer zij online zijn en waar de doelgroep graag op klikt. Zo kunt u een vertoning krijgen op websites waar uw doelgroep waarschijnlijk uitkomt en zo de kans op een klik vergroten.

Google Shopping

Google Shopping is een telkens populairder wordend begrip. Veel mensen vragen zich echter af wat Google Shopping nu eigenlijk is. Iemand die op zoek is naar een bepaald product voert een zoekterm in op Google. Google toont vervolgens een overzicht met verschillende aanbieders van het product waarvan Google denkt dat u het zoekt. Op deze manier kunt u gemakkelijk prijzen van verschillende webwinkels vergelijken. Vervolgens kunt u doorklikken naar de pagina van de website zelf.

De voordelen voor onze klanten

  • Onze Online Marketeers en Digital Consultants zijn Google Ads Gecertificeerd en vernieuwen deze certificering jaarlijks. Zo weten zij precies hoe zij het maximale uit uw Google Ads budget kunnen halen.
     
  • Wij kijken niet alleen naar de optimale instelling van uw Google Ads campagne. Maar ook naar de effectiviteit van de achterliggende landingspagina's en de website. Zo zorgen wij niet alleen voor maximaal rendement van de Google Ads investeringen, maar voor maximaal rendement van het gehele internetkanaal.
     
  • Naast ons Google Ads Partnerschap en Certificering zijn wij ook volledig Google Analytics Gecertificeerd.

Meer over
Google Ads

Google Partners is een marketingprogramma voor marketing bureaus en derden die Google Ads-accounts beheren namens andere merken of bedrijven. Het Google Partners-programma is actief in meer dan 60 landen en is beschikbaar in 43 talen.

Het Google Partners-programma werd in 2013 gelanceerd om partners de tools, middelen en support te bieden waarmee ze kunnen groeien en adverteerders succesvol kunnen zijn. Sindsdien zijn tienduizenden bedrijven wereldwijd lid geworden van het programma. Google werkt dagelijks nauw samen met haar partners, zodat ze haar producten en oplossingen optimaal kunnen benutten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›