• B2B Leadgeneratie

B2B Leadgeneratie

Genereer meer leads met de juiste mix!

Haal alles uit uw online mogelijkheden. Genereer meer B2B leads. Daarvoor is de juiste mix van online marketing, online design en inzicht nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw site optimaal bijdraagt aan de groei van uw business. Om dit te behalen zult u uw aanpak moeten afstemmen op de organisatie, de sector, het product/de dienst en het publiek. Om groei te stimuleren, heeft u meer leads nodig. Want meer leads = meer verkoop. 

Optimaal rendement

Hoeveel leads genereert uw website? En hoe relevant zijn deze leads? Klaagt uw salesafdeling over te weinig inzicht in het klantgedrag? Heeft u überhaupt inzicht in het klantgedrag? Met de juiste inzet van uw online middelen bereiken wij uw doelgroep. We creëren de inzichten waarmee sales haar doelstellingen behaalt en verbreed! Lead generatie houdt in dat informatie over een potentiële klant wordt verzameld - zoals naam, e-mailadres, bedrijfsnaam en functietitel - en dat die informatie wordt gebruikt om ze te benaderen met een aangepaste benadering die aansluit bij de doelgroep. Het verzamelen van informatie over uw potentiële klanten doen wij door hen een conversie te laten doen. Wij plaatsen strategische call-to-actions (CTA's) die uw doelgroep aanspreken en aanzetten tot een conversie. Hierdoor wordt het leadgeneratieproces een stuk gemakkelijker. 

Leadgeneratie is doorslaggevend voor het succes van uw bedrijf, zonder leads krijgt u namelijk geen nieuwe klanten en is de kans groot dat u noodgedwongen moet stoppen. B2B Leadgeneratie is daarom een cruciaal onderdeel van uw B2B Online Marketing. 

Meer tijd voor verkopen

Wat wij steeds vaker zien is dat verkopers veel tijd kwijt zijn aan handmatige tijdrovende taken. Uit onderzoek blijkt zelfs dat verkopers slechts één derde van hun dag besteden aan verkoop. E-mails, prospectie van leads, gegevensinvoer en vergaderingen slokken het grootste deel van hun werktijd op. Met sales enablement van Accessify kunnen verkopers handmatige taken automatiseren en meer tijd besteden aan het closen van leads. De gegevens van de leads worden automatisch bijgehouden in een overzichtelijk systeem, hier kunt u ook uw salesproces bijhouden. 

B2B leadgeneratie realiseren wij door onder andere:

  • De inzet van een optimale mix aan online marketing middelen. Denk hier bijvoorbeeld aan zoekmachineoptimalisatie, e-mailmarketing en Google Ads.

  • Het korte en lange termijn effect van de online marketing middelen voor u inzichtelijk te maken. Hierbij horen op maat gemaakte rapportages. Deze rapportages gaan uit van de volledige sales-cyclus van onze B2B opdrachtgevers.

Het totaalpakket

Deze rapportages gaan uit van de volledige sales-cyclus van onze B2B opdrachtgevers. Bij ons stopt het niet bij het verbeteren van uw Lead Generatie. Als Online Business Partner zijn wij betrokken en denken wij strategisch mee over uw bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Vervolgens werken wij deze plannen ook volledig voor u uit. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Teamlid afbeelding
Renzo KorverBusiness Development Manager

Vraag een adviesgesprek aan en krijg in 2 gesprekken antwoord op de volgende vragen:

  1. Welke kansen biedt B2B leadgeneratie mijn bedrijf?

  2. Wie zijn onze (online) concurrenten en hoe gaan wij het van hen winnen?

  3. Welke conversiemechanismen en functionaliteiten zorgen ervoor dat B2B leadgeneratie bijdraagt aan mijn online succes?

  4. Welke middelen moeten wij inzetten om van onze B2B leadgeneratie een succes te maken?

Kennismaking aanvragen
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º