• B2B Leadgeneratie

B2B Leadgeneratie

Genereer meer B2B leads met de juiste mix!

Haal alles uit uw online mogelijkheden. Genereer meer B2B leads. Daarvoor is de juiste mix van online marketing, online design en inzicht nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw site optimaal bijdraagt aan de groei van uw business. Om dit te behalen zult u uw aanpak moeten afstemmen op de organisatie, de sector, het product/de dienst en het publiek. Om groei te stimuleren, heeft u meer leads nodig. Want meer leads = meer verkoop. 

B2B Leadgeneratie zorgt voor optimaal rendement

Hoeveel B2B leads genereert uw website? En hoe relevant zijn deze leads? Klaagt uw salesafdeling over te weinig inzicht in het klantgedrag? Heeft u überhaupt inzicht in het klantgedrag? Met de juiste inzet van uw online middelen bereiken wij uw doelgroep. We creëren de inzichten waarmee sales haar doelstellingen behaalt en verbreed! B2B B2B Leadgeneratie houdt in dat informatie over een potentiële klant wordt verzameld - zoals naam, e-mailadres, bedrijfsnaam en functietitel - en dat die informatie wordt gebruikt om ze te benaderen met een aangepaste benadering die aansluit bij de doelgroep. Het verzamelen van informatie over uw potentiële klanten doen wij door hen een conversie te laten doen. Wij plaatsen strategische call-to-actions (CTA's) die uw doelgroep aanspreken en aanzetten tot een conversie. Hierdoor wordt het leadgeneratieproces een stuk gemakkelijker. 

B2B Leadgeneratie is doorslaggevend voor het succes van uw bedrijf, zonder leads krijgt u namelijk geen nieuwe klanten en is de kans groot dat u noodgedwongen moet stoppen. B2B Leadgeneratie is daarom een cruciaal onderdeel van uw B2B Online Marketing. 

Door B2B Leadgeneratie heeft u meer tijd voor verkopen

Wat wij steeds vaker zien is dat verkopers veel tijd kwijt zijn aan handmatige tijdrovende taken. Uit onderzoek blijkt zelfs dat verkopers slechts één derde van hun dag besteden aan verkoop. E-mails, prospectie van leads, gegevensinvoer en vergaderingen slokken het grootste deel van hun werktijd op. Met sales enablement van Accessify kunnen verkopers handmatige taken automatiseren en meer tijd besteden aan het closen van B2B leads. De gegevens van de B2B leads worden automatisch bijgehouden in een overzichtelijk systeem, hier kunt u ook uw salesproces bijhouden. 

B2B Leadgeneratie realiseren wij door onder andere:

 • De inzet van een optimale mix aan online marketing middelen. Denk hier bijvoorbeeld aan zoekmachineoptimalisatie, e-mailmarketing en Google Ads.

 • Het korte en lange termijn effect van de online marketing middelen voor u inzichtelijk te maken. Hierbij horen op maat gemaakte rapportages. Deze rapportages gaan uit van de volledige sales-cyclus van onze B2B opdrachtgevers.

B2B Leadgeneratie bij Sigma Solutions

Deze rapportages gaan uit van de volledige sales-cyclus van onze B2B opdrachtgevers. Bij ons stopt het niet bij het verbeteren van uw B2B Leadgeneratie. Als Online Business Partner zijn wij betrokken en denken wij strategisch mee over uw bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Vervolgens werken wij deze plannen ook volledig voor u uit. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies om de mogelijkheden van B2B Leadgeneratie te bespreken.

Allrig Group

Van online communicatie naar B2B leadgeneratie

 •  Sales enablement door meer inzicht in klantgedrag
 •  Tentoonstellen van kennis welke beschikbaar is binnen Allrig
 •  Internationalseren, beter aansluiten bij de behoefte van de lokale doelgroep
Case study afbeelding

Behoeften van stakeholders vervullen

Uw doelgroep bestaat niet alleen uit de klant. Diverse stakeholders zijn op zoek naar informatie. B2B marketing zorgt ervoor dat u commercieel succes kunt behalen voor uw bedrijf en zo uw stakeholders tevreden kan houden.

Stakeholder afbeelding

Uw business optimaal vertegenwoordigen

Wij denken na over online stakeholdercommunicatie over de gehele breedte. U wilt uzelf presenteren als internationaal partner maar ook als kwalitatief merk, relevante werkgever, maatschappelijk verantwoorde organisatie en interessante investering. Wij maken van uw website het visitekaartje dat uw online business vertegenwoordigt.

Optimaal business

Projectvoorbeeld: Versterk leadgeneratie en upsell!

Als één van de top vijf projectvloeren-leverancier van Nederland biedt LEOXX niet alleen hoogwaardige en milieuvriendelijke producten, maar ook de beste service. Hierbij is de website van LEOXX key voor productverkoop. Geïnteresseerden kunnen via leoxx.nl meer dan 1.200 projectvloeren en -wanden bekijken en hier stalen voor aanvragen. LEOXX heeft middels haar eigen moodboards, ook wel Color Moods genoemd, veel architecten, interieurontwerpers, projectinrichters en hun klanten kunnen inspireren. Deze werden allemaal getoond in pdf-formaat. Wij zagen dit als kans om de klantreis te optimaliseren door de Color Moods op een eigen platform te integreren.

Project voorbeeld afbeelding

In 5 stappen naar een B2B Marketing strategie

Kwaliteit, betrokkenheid, groei en trots staan bij ons voorop en daarom draait alles om een structurele, efficiënte werkwijze. Wij volgen onderstaande stappen samen met u, zodat we online succes voor u kunnen realiseren door middel van een B2B Online Marketingstrategie.

Stap 1| Kennismaking

In een vrijblijvend, oriënterend kennismakingsgesprek worden uw uitdagingen, wensen en doelstellingen in kaart gebracht. Als voorbereiding op de kennismaking hebben wij al een vrijblijvende quickscan gemaakt van al uw online activiteiten. Aan de hand van deze quickscan geven wij u standaard 10 inzichten en bruikbare tips om meer online succes te realiseren door de inzet van een effectieve B2B Marketingstrategie. Tenslotte brengen we ook uw belangrijkste online concurrenten in beeld door middel van een concurrentieanalyse.

meer info
Stap 2| Voorstel Digitale Roadmap

Na de kennismaking gaan wij aan de slag met de ontwikkeling van uw Digitale Roadmap; een routekaart van een jaar waarin wij een logische planning maken met concrete stappen die wij voor uw bedrijf willen zetten om uw bedrijf bestendig te laten groeien. We nemen ook nog veel meer kansen, tips en inzichten mee in de breedte van uw business, zodat helder in kaart wordt gebracht wat volgens ons de juist te varen koers is naar meer online succes en bestendige groei. In deze fase wordt bepaald welke (Online) Marketingmiddelen wij willen inzetten om dit te bewerkstelligen. Ook dit gesprek is vrijblijvend en staat volledig in het tegen van het bieden van meer inspiratie en inzichten aan de hand van de door ons uitgevoerde analyses.

meer info
Stap 3| Kick-off

Nadat de Digitale Roadmap en B2B Marketing strategie zijn vastgesteld, starten we officieel de samenwerking en trappen we deze samenwerking af met een kick-off. Tijdens deze kick-off zal in het teken staan van het bespreken van de planning, de te varen koers en om te bespreken voor welke aspecten wij als Online Business Partner verantwoordelijk zijn en voor welke aspecten u verantwoordelijk bent of blijft.  Alles met als doel om de gehele strategie helder in kaart te krijgen voor u, zodat wij op een effectieve en efficiënte wijze uw bedrijfs, sales- én marketingdoelstellingen kunnen behalen.

meer info
Stap 4| Opstellen B2B Marketingstrategie

Nu begint het echte werk! De uitgewerkte B2B Marketingsstrategie gaat geïmplementeerd worden in een (Online) Marketing Campagne. U kunt hierbij denken aan e-mailmarketing, SEA, SEO, LinkedIn Ads en contentproductie in de vorm van blogs en cases. Daarnaast gaan we uw website ook voorzien van de juiste conversiemechanismen als passende call-to-actions, waardoor de oriënterende bezoeker meer te weten komt over uw producten en diensten, daarmee voldoende informatie vergaart, voor u kiest als meest geschikte leverancier en overgaat tot een aanvraag of aankoop. Hierbij zullen wij de doelgroep op de juiste momenten de juiste hulp en informatie aanbieden.

meer info
Stap 5| Meten = weten

De resultaten van onze B2B Marketing inspanningen blijven wij continu meten en op basis van deze resultaten en ons eigen expertise zullen wij deze verder blijven optimaliseren. Dit om zo uw doelgroep zo goed mogelijk te kunnen bereiken en deze om te zetten naar betalende klanten met als resultaat bestendige groei voor uw bedrijf.

meer info
Zo wordt uw website een leadgenerator
Zo wordt uw website een leadgenerator
Zo wordt uw website een leadgenerator Download het E-book

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Teamlid afbeelding
Renzo KorverBusiness Development Manager

Vraag een adviesgesprek aan en krijg in 2 gesprekken antwoord op de volgende vragen:

 1. Welke kansen biedt B2B leadgeneratie mijn bedrijf?

 2. Wie zijn onze (online) concurrenten en hoe gaan wij het van hen winnen?

 3. Welke conversiemechanismen en functionaliteiten zorgen ervoor dat B2B leadgeneratie bijdraagt aan mijn online succes?

 4. Welke middelen moeten wij inzetten om van onze B2B leadgeneratie een succes te maken?

Kennismaking aanvragen
 • B2B LeadgeneratieVindbaar worden voor uw doelgroep

  81% van de aankoopprocessen start met een online zoekopdracht. Vindbaar zijn is dus een essentieel onderdeel van een succesvol Online Marketing traject, zodat men in aanraking kan komen met uw product of service. 

 • B2B LeadgeneratieVerhogen van Conversie

  Door gebruik te maken van de juiste conversiemechanismen en de gebruikerservaring te optimaliseren op basis van User Experience (UX) analyses halen wij het meeste uit uw conversie ratio.

 • B2B LeadgeneratieMeten = Weten

  Door gebruik te maken van Online Measurement Tools zoals Google Analytics en Google Search Console, zijn de resultaten altijd inzichtelijk. Van het aantal bezoekers tot gebruikte browsers, en van landingspagina's tot conversies.

Behaal online succes door middel van B2B leadgeneratie

Bent u enthousiast over Sigma Solutions?
Vraag dan via onderstaande button een Vrijblijvende kennismaking aan!

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º