• B2B Leadgeneratie

B2B Leadgeneratie

Genereer meer leads met de juiste mix!

Haal alles uit uw online mogelijkheden. Genereer meer B2B leads. Daarvoor is de juiste mix van online marketing, online design en inzicht nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw site optimaal bijdraagt aan de groei van uw business.

Optimaal rendement

Hoeveel leads genereert uw website? En hoe relevant zijn deze leads? Klaagt uw salesafdeling over te weinig inzicht in het klantgedrag? Heeft u überhaupt inzicht in het klantgedrag? Met de juiste inzet van uw online middelen bereiken wij uw doelgroep. We creëren de inzichten waarmee sales haar doelstellingen behaalt! Leadgeneratie is doorslaggevend voor het succes van uw bedrijf, zonder leads krijgt u namelijk geen nieuwe klanten en is de kans groot dat u noodgedwongen moet stoppen. B2B Leadgeneratie is daarom een cruciaal onderdeel van uw B2B Online Marketing. 

B2B leadgeneratie realiseren wij door onder andere:

  • De inzet van een optimale mix aan online marketing middelen. Bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatiee-mailmarketing en Google Adwords.
  • Het korte en lange termijn effect van de online marketing middelen voor u inzichtelijk te maken. Hierbij horen op maat gemaakte rapportages. Deze rapportages gaan uit van de volledige sales-cyclus van onze B2B opdrachtgevers.

Het totaalpakket

Bij ons stopt het niet bij het verbeteren van uw Lead Generatie. Als Online Business Partner denken wij strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Vervolgens werken wij ook de plannen volledig voor u uit.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º