• B2B Webshop

B2B Webshop

Starten met een nieuwe B2B Webshop

Heeft u een (technische) onderneming met complexe producten of diensten? Dan zoekt u een B2B Webshop die zorgt voor bestelgemak voor de klanten en efficiencyverbetering voor uzelf. Het vinden van een Content Management Systeem dat dit faciliteert is echter vaak een uitdaging. Het is het waard om hier goed onderzoek te doen naar de partij met wie u gaat samenwerken. Een goede B2B Webshop draagt bij aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

 • Door eenvoudigere cross sell en upsell wordt de omzet per klant verhoogd.
 • Kostenbesparing doordat verkopen plaatsvinden zonder tussenkomst van een medewerker.
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar.
 • Meer klanten door online vindbaarheid op producten en diensten.

Lees hier meer over hoe u ergenissen binnen uw webshop kan voorkomen.

B2B Webshop op maat bouwen

Haalt u op dit moment te weinig rendement uit uw B2B Website? Dan is het wellicht tijd om een nieuwe B2B Website te laten maken. Wanneer op een B2B Website geen conversies worden gegenereerd, worden uw bedrijfsdoelstellingen niet behaald. Bij Sigma Solutions vinden we het daarom zeer belangrijk dat, wanneer wij een B2B Website bouwen, deze functioneel is. Uiteindelijk wilt u natuurlijk dat uw nieuwe B2B Website nieuwe klanten aantrekt. Vanzelfsprekend is het naast functionaliteit ook belangrijk dat uw B2B Website past bij de uitstraling en cultuur van uw bedrijf. Zie een B2B Website als een visitekaartje, een eerste indruk en een weerspiegeling van uw bedrijfsidentiteit. Voor onze klant Friederichs hebben wij een groei van het aantal bestellingen gegenereerd dankzij een Maatwerk B2B Webshop.

Wilt u zelf aan de slag met het optimaliseren van uw B2B Webshop? Hier vindt u drie tips om de conversies op uw website te optimaliseren.

Grip krijgen op uw B2B e-commerce

Het online gedrag van de B2B klant en de motivatie waarom deze iets online wilt kopen is een belangrijk aspect bij de bouw van een B2B Webshop. Zoom hier ook vooral in op de verschillen tussen een consument en een professional. Dit kent een andere benadering bij de ontwikkelingen van uw B2B E-commerce traject. Vaak hebben Distributeurs of Maakbedrijven te maken met dealers/wederverkopers en zij verkopen dus met hoge regelmaat producten via de groothandel. Deze bedrijven willen zij graag te vriend houden. Daar komt bij dat steeds meer groothandels en dealers in B2B bedrijven ook actief bezig zijn met verkopen van producten via het internet. Aan de andere kant willen de fabrikant en importeur vandaag de dag ook meer grip krijgen op de B2B klant. De uiteindelijke koper is dus een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkelingvan een B2B webshop. In het verleden hebben wij een succesvolle B2B Webshop met klantportaal gerealiseerd voor onze klant AHydraulics. AHydraulics kan nu vanuit de voorraad beschikbare onderdelen direct verzenden bij een bestelling. Zo worden wereldwijd bedrijven snel voorzien van de nodige hydraulische onderdelen.

B2B Webshop laten maken

Met onze starterkit ‘Hermes’, bieden wij de perfecte E-commerce oplossing voor (internationaal) handelende en producerende B2B-bedrijven, zoals de Maakindustrie, Technisch Dienstverleners, Distributeurs en Groothandels. Voor deze bedrijven is Hermes dé starterkit voor een B2B Webshop die meetbaar en met positief rendement bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het genereren van meer online verkopen. Met de uitgebreide mogelijkheden om uw assortiment online te presenteren, zet u de deur open voor online leadgeneratie en groei van uw bedrijf. 

Sigma Solutions is uw B2B Webshop Bouwer

Een webshop bouwen is voor ons geen project, maar een traject. Gedurende het hele proces werken we nauw samen en denken wij mee om uw webshop succesvol te maken. Deze dienstverlening stopt niet bij oplevering. Wij blijven altijd nauw betrokken.

 • Te produceren voor ieder product
 • Te produceren in elke taal
 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Snel Bestel Functie op basis van SKU / Artikelnummer
 • Geïntegreerd Product Information Management
 • Klantspecifieke catalogus en prijzen
 • Integreerbaar met backoffice systemen op basis van standaard koppelingen
 • Automatisch gegenereerde datasheets, tekeningen en brochures op productniveau
 • Voldoet aan de nieuwe privacy wetgeving (AVG / GDPR) dankzij veilig SSL 
 • Datasheets, tekeningen en brochures op productniveau automatisch gegenereerd

Meer weten over onze E-commerce oplossingen? Neem dan contact met ons op.

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

 

 
 

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º