• B2B Webshop voor de Groothandel

B2B Webshop voor de Groothandel

Met een B2B Webshop voor uw Groothandel vergroot u uw business

E-commerce is een bron van inkomsten die steeds belangrijker wordt voor bedrijven. Dat geldt ook voor B2B organisaties, zoals de Groothandel. Om concurrentie voor te blijven, expertise te delen, klantvriendelijkheid te waarborgen èn verder uit te breiden, is een goede B2B Webshop een belangrijk onderdeel van uw online B2B activiteiten. Sigma Solutions heeft voor deze complexe opgave zowel de creativiteit als kennis in huis. Hieronder volgen drie voordelen van een goede webshop.

Altijd bereikbaar

Heeft u een Groothandel? Met een B2B Webshop is het mogelijk om klanten te voorzien in hun behoefte tot ver buiten de openingstijden. U bent 24/7 bereikbaar. Daarnaast wordt het voor bezoekers het in één oogopslag mogelijk om inzage te krijgen in aanbod, productinformatie en prijzen.

Vergroot klantvriendelijkheid

Als Groothandel is klantvriendelijkheid een belangrijk aspect van uw werk. Met een goede B2B Webshop wordt deze verbeterd in de zin dat u klantinformatie en ordergeschiedenis kunt gebruiken om een gepersonaliseerde klantervaring te creeëren. Zo verhoogt u klanttevredenheid.

Het totaalpakket

Niet voor niets noemen wij ons Online Business Partner. Sigma Solutions bouwt naast webshops voor Groothandels aan nog veel meer slimme online oplossingen voor B2B ondernemingen. Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming naar een hoger online niveau kunnen brengen? Neem dan snel contact met ons op.

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk resultaat realiseren door gebruik te maken van bewezen processen en technologie.

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º