Online Succes voor de Maakindustrie

Het besef dat B2B Online Leadgeneratie een essentieel onderdeel vormt in het succes van B2B-bedrijven is de afgelopen jaren bij steeds meer B2B-bedrijven ingedaald. Toonaangevend onderzoek van Gartner onderstreept dit. In 2020 gaf 33% van alle B2B-kopers al aan een voorkeur te hebben voor een salesproces waar (contact met) een verkoper geen onderdeel van uitmaakt.

Waar men vroeger visitekaartjes uitwisselde, doen wij dat tegenwoordig met B2B Websites voor de Maakindustrie. Ook als fabrikant in de maakindustrie ontkomt u daar niet langer aan: een website is een belangrijk onderdeel van uw business, maar het heeft zoveel meer functies dan alleen een visitekaartje. Een goede website versterkt het imago, voorziet de bezoeker van informatie en zet B2B Online Leadgeneratie in voor het genereren van leads en conversies. Sigma Solutions heeft een team van experts in huis dat ervoor zorgt dat een website dit allemaal voor uw onderneming doet. Hieronder volgt een kleine greep uit onze werkzaamheden die bijdragen aan online succes.

B2B Online Marketing voor de Maakindustrie

Marketing is al lang niet meer het aanprijzen van uw product. Sigma Solutions is er op gericht om u als fabrikant te laten groeien met behulp van het internet. B2B Online Marketing voor de Maakindustrie richt zich bij ons daarom niet alleen op uw producten, maar ook de diensten die uw bedrijf hier omheen biedt. Denk hier bijvoorbeeld aan een B2B Portal voor de Maakindustrie waar uw klanten kunnen inloggen, of het specialistische advies dat alleen u kunt geven over uw producten.

Genereer leads en verhoog conversie

Voor een B2B handelsbedrijf biedt ‘online’ veel kansen. Eén van deze kansen is leadgeneratie. Door te zorgen dat u goed vindbaar bent via het web middels verschillende oplossingen, zoals Content Marketing en Search Engine Advertising (SEA) kunt u bezoekers in het oriëntatieproces aantrekken en uw website gebruiken voor leadgeneratie. Dit stelt u in staat om op een meetbare manier bij te dragen aan uw business en, zeker wanneer u voldoende aandacht besteed aan SEO, bestendige groei te realiseren.

B2B Webshop voor de Maakindustrie

E-commerce is een bron van inkomsten die steeds belangrijker wordt voor bedrijven. Dat geldt ook voor B2B organisaties, zoals de maakindustrie. Om concurrentie voor te blijven, expertise te delen, klantvriendelijkheid te waarborgen èn verder uit te breiden, is een goede B2B Webshop voor de Maakindustrie een belangrijk onderdeel van uw online B2B activiteiten. Sigma Solutions heeft voor deze complexe opgave zowel de creativiteit als kennis in huis.

Als fabrikant in de maakindustrie is klantvriendelijkheid een belangrijk aspect van uw werk. Met een goede webshop wordt deze verbeterd in de zin dat u klantinformatie en ordergeschiedenis kunt gebruiken om een gepersonaliseerde klantervaring te creeëren. Zo verhoogt u klanttevredenheid. Of u nu 100 of 100.000 producten voert, wij zorgen ervoor dat uw assortiment overzichtelijk gepresenteerd wordt met uitgebreide e-commerce functionaliteit. We gaan ook graag een stapje verder met klantspecifieke prijzen of assortimenten, uitgebreide filters en tabellen, inclusief een koppeling met uw ERP-systeem. Zo zorgen wij er samen met u voor dat u uw klanten 24/7 kunt bedienen en kunt voorzien in hun informatiebehoefte.

Het totaalpakket

Niet voor niets noemen wij ons Online Business Partner. Sigma Solutions biedt naast websites voor de maakindustrie nog veel meer slimme online oplossingen voor B2B ondernemingen. Zo hebben wij onder andere voor Heinen & HopmanDM Wheel Systems en Allrig leadgenererende websites gelanceerd. Wij weten hoe belangrijk het is om te blijven innoveren, groeien, en een toekomstbestendig bedrijf te bouwen. Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming naar een hoger online niveau kunnen brengen? Neem dansnel contact met ons op.

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º