Corporate Website voor Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten

In één jaar tijd meer leads en websitebezoekers

Verdubbelde leads & branding boost

Omschrijving van deze case

Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing. Sinds haar oprichting in 1965 heeft Heinen & Hopman zich door de jaren heen ontwikkeld tot een wereldwijde speler in de complexe maritieme HVAC sector met vestigingen in tien verschillende landen. 

Ondanks de vele ontwikkelingen op de werkvloer, lieten de website en de marketingondersteuning nog te wensen over. Marloes Hop, online marketingspecialist bij Heinen & Hopman:

"We beseften dat we op technisch gebied meer ondersteuning nodig hadden om een goede basis voor de website te leggen. Ons CMS was niet toereikend. Het gaf ons niet de vrijheid om nieuwe elementen toe te voegen en verbeterslagen te maken voor de SEO. Die vragen hebben we neergelegd bij Sigma Solutions en zij hebben daar goed gehoor aan gegeven." 

Doelstellingen

  • Primaire doelstelling: Leadgeneratie met behulp van internet, waarbij een verzonden contactformulier de belangrijkste lead is.
  • Secundaire doelstelling: Branding

Wensen van Heinen & Hopman:

  • Ondersteuning bij het formuleren en internationaal uitrollen van een online marketingstrategie.
  • Gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS).
  • Snelle reactietijden, voor zowel technische als online marketing vragen.

Onze oplossing:

Een internationale online marketingstrategie, waarin zoekmachineoptimalisatie en leadgeneratie centraal staan. Sigma Solutions heeft de website organisch geoptimaliseerd en overgezet naar haar eigen gebruiksvriendelijke CMS: Accessify WCMS. Om de online strategie en de internationale uitrol te bevorderen biedt Sigma Solutions de marketeers van Heinen & Hopman elk kwartaal strategische online succes workshops. 

Resultaten

  • In één jaar tijd 50% meer bezoekers via zoekmachines;
  • In één jaar tijd 50% meer leads;
  • Accessify WCMS wordt ervaren als een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem.

Marloes Hop: "Onze website is sinds de samenwerking veel sneller geworden, onder andere dankzij het responsive design. De website is nu veel vollediger gevuld en gericht op leadgeneratie. We hebben 50 procent meer organische bezoekers ten opzichte van vorig jaar."

Over Heinen & Hopman

Heinen & Hopman, opgericht in 1965, is gespecialiseerd in centrale verwarming, ventilatie, koeltechniek en airconditioning in gebouwen. Vanaf 1972 kreeg het bedrijf steeds meer aanvragen vanuit de commerciële scheepvaart. Inmiddels heeft Heinen & Hopman zich door de jaren heen ontwikkeld tot een wereldwijde speler in de complexe maritieme HVAC sector met vestigingen in tien verschillende landen. Heinen & Hopman levert een totaalpakket van calculaties tot installaties en onderhoud.

 

Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg

mockup_tablet.png

Trends en praktijkvoorbeelden speciaal voor de industriële sector!

Download het handboek ›