• B2B Website voor de Maakindustrie

B2B Website voor de Maakindustrie

Een B2B Website voor de Maakindustrie die uw klanten bereikt!

Dagelijks werkt u aan het leveren van een zo goed mogelijk product en uw (potentiële) klanten zijn steeds vaker bezig met hun eigen online onderzoek. Maar hoe zorgt u ervoor dat deze kwaliteit zichtbaar wordt? Een B2B Website als informatief en leadgenererend platform om zo in contact te komen met potentiële afnemers en partners, dát is het doel. Maar hoe zorgt u ervoor dat zij u vinden? U kunt deze klanten helpen in hun aankooptraject, door hen de juiste informatie te verschaffen. Door middel van onze Online Catalogus kan de klant in één oogopslag zien wat u als bedrijf in de Maakindustrie allemaal in huis heeft. Op deze manier vergroot u ook nog eens uw online vindbaarheid! Doordat de klant vindt wat hij wil, komt hij graag nog eens bij u terug.

Ervaren businesspartner voor de Maakindustrie

Bij Sigma Solutions kennen wij - door onze twintig jaar aan ervaring - de Maakindustrie door en door. Onze kennis van deze markt, Webontwikkeling, Online Leadgeneratie en Online Marketing is de ideale combinatie voor een succesvolle B2B Website. Wij kijken graag verder dan design, techniek en vindbaarheid en combineren als Online Business Partner al deze specialisaties.

In de Maakindustrie is het hebben van een professionele en goed vindbare B2B Website een essentieel onderdeel van de marketingstrategie. Ons ervaren team van specialisten weet de juiste vertaalslag te maken naar een online prestatie. We starten onze samenwerking met u, met een (digitale) kennismaking, waar wij uw wensen en uitdagingen in kaart brengen. Vervolgens zullen wij een Digitale Roadmap uitwerken, zodat voor u precies duidelijk wordt op welke manier wij voor u bestendige en meetbare groei willen gaan realiseren. Zodra de Digitale Roadmap samen is vastgesteld, zullen onze specialisten aan de slag gaan met het design van uw toekomstige website. Het resultaat: een moderne, professionele uitstraling die volledig in lijn ligt met uw huisstijl.

Al uw kennis online ontsloten

Wij denken mee in het automatiseren van bestelprocessen of het vergemakkelijken van offerte-aanvragen. Denk hier aan een Online Calculator, voorraadkoppelingen of online bestelmogelijkheden. Vaak bieden deze online oplossingen een enorme tijdsbesparing voor u en uw (potentiële) klanten. Onze specialisten denken proactief, voor onze ervaren developers is namelijk geen uitdaging te groot!

Door diverse middelen in te zetten om uw producten, diensten en oplossingen te beschrijven realiseren we hier niet alleen vindbaarheid zodat u goed gevonden wordt, maar wordt uw (potentiële) klanten op aantrekkelijke wijze geïnspireerd en overtuigd om middels diverse call-to-actions contact met u op te nemen. Door uw website te verrijken met items die vertrouwen op wekken en kennis demonstreren, zoals cases en blogs, maar ook bijvoorbeeld nieuwsitems en uw team, bieden we (potentiële) klanten nog meer informatie over waarom u de meest geschikte fabrikant in de Maakindustrie bent.

Het totaalpakket 

Bij ons stopt het echter niet bij het produceren van uw assortiment. Als Online Business Partner denken wij strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen en inhoud en werken ook de plannen volledig voor u uit. Neem gerust contact met ons op. 

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk resultaat realiseren door gebruik te maken van bewezen processen en technologie.

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º