• Search engine advertising (SEA)

Search engine advertising (SEA)

Haal meer rendement uit uw website

Veel Nederlanders gebruiken dagelijks het internet om informatie op te zoeken. Op het moment dat ze met spoed op zoek zijn naar bijvoorbeeld onderdelen of het dichtstbijzijnde verkooppunt, grijpen ze steeds vaker naar hun smartphone of tablet.

Het is algemeen bekend dat men niet veel verder kijkt dan de bovenste zoekresultaten. Als bedrijf is het dan ook van belang om hoog in de zoekresultaten te verschijnen die passen bij uw producten of dienstverlening. Maar dat wilt natuurlijk iedereen. Hoe kom je daar?

Betaalde vs. onbetaalde (organische) zoekresultaten

Er zijn verschillende manieren om een plek in de bovenste resultaten in te nemen. Eén daarvan is zoekmachineoptimalisatie (SEO). Door relevante content op uw website te publiceren en deze te optimaliseren, wordt uw website aangemerkt als relevant en zal hij hoog weergegeven worden. Hiervoor moeten de zoekmachines de nieuwe inhoud van de pagina's wel eerst opnieuw indexeren. En dat kost tijd. Bovendien worden de betaalde advertenties hier altijd nog boven weergegeven.

Betaald adverteren: als u snel bovenaan wilt komen te staan

Daarom kiezen bedrijven vaak voor zo'n betaalde advertentie (SEA). Het is de snelste manier om hoog in de zoekresultaten te verschijnen. Met betaalde advertenties zal de zoekende klant uw bedrijf als één van de eerste opmerken. Met één klik komen zij bij uw website uit. SEA maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk bovenop de schatkist van Google te staan!

  • Wij zorgen voor de creatie plaatsing en optimalisatie van uw online advertenties
  • Dankzij analyse wordt uw advertentie constant getest en aangepast

Als uw Online Business Partner denken wij graag strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie! â€‹Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º