ERIKS Sealing & Polymer Technology

Maandelijks honderden internationale offerteaanvragen

O-Ring.info: Lead Generating Productwebsites voor ERIKS groep

ERIKS schakelt Sigma Solutions sinds 2004 in bij de realisatie, onderhoud en optimalisatie van het Lead Generating websiteplatform. Het resultaat: internationele OEM-klanten en -prospects weten ERIKS te vinden en converteren van bezoeker naar prospect naar klant.

De Oplossing van Sigma Solutions

Eén van de meest succesvolle websites van het platform is de website O-Ring.info.

  1. De website is in 5 talen uitgevoerd (Nederlands, Frans, Engels, Duits en Pools). Zodoende is vindbaarheid in de voor ERIKS belangrijke markten gegarandeerd.
    1. Bij het vullen van de website is veel content uit bestaande documentatie en brochuremateriaal met maximale zoekmachineoptimalisatie via het WCMS gepubliceerd.
    2. Per taalversie is een projectgroep opgezet waar specialisaten van ERIKS en specialisten (internetmarketeers en webdevelopers) van Sigma Solutions aan deelnamen. Zodoende kon snel worden geschakelt bij het opbouwen van de draadmodellen en het vullen van het WCMS.
  2. De aanvragen van de websites worden realtime bij ERIKS aangeleverd. Maandelijks wordt een rapportage met alle aanvragen bij het ERIKS management aangeleverd.
  3. De website wordt continu geoptimaliseerd, waarbij de behaalde resultaten (gemeten via Google Analytics) en een valide businesscase altijd de basis vormen.
  4. De uitgebreide zoekfunctie van de website geeft niet alleen resultaten van de eigen site, maar ook van andere relevante ERIKS websites.
  5. Als contentmanagementsysteem is Accessify WCMS ingezet.

Over de ERIKS groep

ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult. ERIKS bestaat uit meer dan zestig maatschappijen met vestigingen in 27 landen. De geografische zwaartepunten van de activiteiten liggen in West-Europa en de Verenigde Staten. Daarnaast heeft ERIKS vestigingen in het Midden Oosten en Zuidoost-Azië.

Link naar een van de meest succesvolle lead generating productwebsites voor ERIKS groep: O-ring.info

Over de opdrachtgever

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Open Vrijblijvend Adviesgesprek?
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º