• Open Business Apps

Open Business Apps

Specialistische kennis digitaliseren door middel van Open Business Apps

Specialistische kennis. Die u, door uw jarenlange ervaring in het vak, heeft opgedaan. Dit gebruikt u dagelijks om uw klanten te adviseren over uw producten en diensten. Deze vakkennis onderscheidt u en maakt u specialist op uw vakgebied. Het is ook één van de redenen waarom uw klanten bij u komen en blijven.

 "Als we een deel van uw kennis zouden digitaliseren, wat zou dat dan opleveren?"

Natuurlijk kunnen we niet al uw kennis digitaliseren. Dat zou ook niet ten goede komen aan uw klantrelatie. Want persoonlijk contact is en blijft belangrijk. Maar een deel van uw kennis - laten we het maar 'te standaardiseren' kennis noemen - is wel degelijk te digitaliseren en daarmee online te ontsluiten.

Doorlooptijd reduceren

Denk hierbij bijvoorbeeld aan telefonische offerte-aanvragen verwerken. Met een online B2B calculator kan de gebruiker complexe producten samenstellen en hierna direct een offerte opvragen (bij maatwerk). Heeft u een standaard assortiment met vaste prijzen? Dan is het ook mogelijk om offertes automatisch te genereren. Zo wordt de doorlooptijd van het maken van een offerte sterk gereduceerd. Deze online rekentool kan vervolgens niet alleen door eindgebruikers, maar ook door eigen salesmensen of externe wederverkopers gebruikt worden om snel berekeningen te maken.

Complexe vraagstukken kunnen digitaal worden ontsloten

Stel u eens voor: U levert producten of grondstoffen welke gebruikt worden om bepaalde vloeistoffen of gassen doorheen te leiden. Uw (potentiële) klant wilt natuurlijk wel weten hetgeen hij u product voor wilt gebruiken gaat werken en stelt u daarom de vraag of deze 2 producten / stoffen de juiste compatibiliteit hebben. Normaliter betekent dat dat uw specialisten hierover een vraag krijgen, maar ook deze vraagstukken zijn digitaal op te lossen met een Open Business App. Zo hebben wij voor ERIKS Sealing & Polymer de Chemical Resistance Guide gerealiseerd, waar dit exacte vraagstuk online wordt ontsloten. Hiermee besparen de specialisten van ERIKS niet alleen tijd, maar kunnen hun (potentiële) klanten 24/7 in hun rekenbehoefte voorzien zonder hiervoor contact op te nemen.

Meer leads

Door uw (potentiële) klanten van een Open Business App te voorzien waarmee zij alles van berekening tot toepassing gemakkelijk kunnen uitzoeken, komen zij beter beslagen ten ijs. Geeft u hen aan het einde een gemakkelijke optie om meer informatie aan te vragen dan zorgt u hiermee ook voor een grotere toestroom aan leads en (potentiële) klanten.

Het totaalpakket

Niet voor niets noemen wij ons Online Business Partner. Sigma Solutions biedt naast Open Business Apps voor de industrie, technisch dienstverleners en maakbedrijven nog veel meer slimme online oplossingen voor B2B ondernemingen. Zo hebben wij onder andere voor ERIKS Open B2B Apps gerealiseerd. Wij weten hoe belangrijk het is om te blijven innoveren, groeien, en een toekomstbestendig bedrijf te bouwen. Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming naar een hoger online niveau kunnen brengen door de inzet van B2B E-commerce? Neem dan snel contact met ons op.

Roadmap

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º