Prijswinnende online calculatietool voor ERIKS
  • Prijswinnende online calculatietool voor ERIKS

Prijswinnende online calculatietool voor ERIKS

Wanneer de markt verandert, verandert industriële dienstverlener ERIKS mee. De marktleider in afdichtingen streeft ernaar een positieve bijdrage te leveren aan de bedrijfsvoering van haar afnemers en toeleveranciers. Dit doet zij door pro-actief nieuwe producten en diensten aan te bieden. 

De online O-Ring Calculator, een online tool die ontwerpers en technici helpt om snel een passende afdichting voor hun mechanische componenten te berekenen, sluit naadloos aan op deze strategie. 

Onze oplossing: tool voor en door vakspecialisten

Op basis van de praktische wensen van de klanten en in nauwe samenwerking met de specialisten van ERIKS Duitsland werd de tool vormgegeven. Via een eenvoudige interface kunnen gebruikers de parameters invullen. Complexe formules berekenen welke o-ring zij in hun ontwerpen moeten toepassen. De tool wordt inmiddels al jaren gebruikt door vele internationale vakspecialisten.

Tool bekroond met Innovation Award 

In 2010 is de kwaliteit van de O-Ring Calculator onderstreept toen ERIKS de Innovation Award van de Duitse Verband Technischer Hander E.V. in mocht ontvangst nemen.

Met deze prijswinnende tool bindt ERIKS haar OEM-klanten en -prospects aan zich, versterkt zij haar imago, waarborgt ze haar kennis en kan ze haar medewerkers trainen. 

Over de ERIKS groep

ERIKS is een internationale industriële dienstverlener die een hoogwaardig en breed assortiment van werktuigbouwkundige componenten en daarop aansluitende technische en logistieke diensten aanbiedt. ERIKS levert aan ongeveer 200.000 industriële afnemers (business to business), heeft een assortiment van meer dan 680.000 artikelen en verzorgt per jaar meer dan vijf miljoen verzendingen.

Link naar de online calculatietool: O-ring Calculator.

 

Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

Download de Roadmap!

Een toekomstbestendig bedrijf:
Zo staat uw online B2B klantreis als een huis!

Download de Roadmap »

sigma-solutions-download-de-roadmap.png

Een toekomstbestendig bedrijf: 
Zo staat uw online B2B klantreis als een huis! 

Speciaal voor distributeurs, groothandels, industrieel dienstverleners, producenten en de maakindustrie.
 

Download de Roadmap ›