Specialistische kennis digitaal borgen header image

Specialistische kennis digitaal borgen

vrijdag 5 november 2021 ·Leestijd: 2 minuten
contacteer auteur:

Veel van de kennis die uw bedrijf bezit zit veilig opgeborgen in het brein van uw medewerkers. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat uw concurrenten hier zomaar mee aan de haal gaan. Maar wanneer er verloop of ziekte is onder uw medewerkers, dan kan het maar zo zijn dat er een deel van deze kennis verdwijnt.

De voordelen van kennisdigitalisering

Door uw kennis, en die van uw medewerkers, te digitaliseren kunt u deze behouden, borgen en delen. Dit biedt veel voordelen wanneer er wijzigingen plaatsvinden in uw medewerkersbestand, door verloop of juist groei! De kennis van vertrekkende medewerkers blijft bewaard en nieuwe medewerkers kunnen sneller ingewerkt worden.  

Kennis borgen door digitale ontsluiting

Wij zorgen ervoor dat u alle beschikbare en relevante kennis  in uw bedrijf digitaal ontsluit. Bijvoorbeeld door deze te borgen in B2B Apps zoals een online catalogus, product selector of calculatietool. Deze tools zorgen daarnaast ook voor procesoptimalisatie, een verbeterde online vindbaarheid én meer business.

Projectvoorbeeld: ERIKS

Zo hebben wij voor ERIKS, een internationale industriële dienstverlener, al diverse tools gecreëerd, waaronder de chemical resistance guide en o-ring calculator. Deze tools helpen niet alleen de klanten van ERIKS bij het maken van een betere keuze, maar besparen de medewerkers van ERIKS veel tijd én leveren veel nieuwe aanvragen op. 

Wij zijn Sigma Solutions: uw online business partner

Wij helpen u uw producten, diensten en kennis digitaal te ontsluiten. Zo wordt u gevonden door nieuwe klanten, kunnen uw medewerkers zich weer richten op hun kerntaken en blijft uw bedrijf continu groeien.

Ook alle kennis binnen uw bedrijf digitaal borgen? Neem contact met ons op!

Samen zorgen wij ervoor dat de kennis binnen uw bedrijf niet enkel geborgen blijft in het brein van uw medewerkers, maar digitaal wordt opgeslagen. Hierdoor gaat er geen waardevolle kennis meer verloren. Benieuwd hoe we dit bij andere bedrijven hebben gerealiseerd? Bekijk onze cases of neem contact met ons op


Andere blogartikelen

Manieren van online marketing voor groothandels
Manieren van online marketing voor groothandels
3 basisprincipes voor doeltreffende online marketing
3 basisprincipes voor doeltreffende online marketing
6 stappen in content marketing strategie
6 stappen in content marketing strategie
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º