LEOXX, in 1 jaar 100% meer websitebezoek

LEOXX, in 1 jaar 100% meer websitebezoek

 

LEOXX, in 1 jaar 100% meer websitebezoek

Nieuwe website versterkt merkidentiteit en verdubbelt aantal leads

"Met LEOXX heb je de vrijheid. De vrijheid om anders te zijn." 

Dat is de FEEL FREE-gedachte van LEOXX, een eigenzinnige onderneming in innovatieve projectvloeren op basis van duurzame of gerecyclede materialen. Deze gedachte is de fundatie van het bedrijf en versterkt haar merkidentiteit. Om deze gedachte kracht bij te zetten ontwikkelde Sigma Solutions een website die dezelfde vrijheid naar haar klanten en prospects uitstraalde. 

Feel free to do it your way

Wij ontwikkelden een website met een online catalogus die architecten, interieurontwerpers en projectinrichters de vrijheid geeft om op hun eigen manier te navigeren. Ze worden via de menustructuur niet gedwongen om een bepaalde navigatieroute te volgen, maar bepalen geheel zelf hun weg. 

De menustructuur is gebaseerd op het intuïtieve zoekgedrag van de klanten. Zo kunnen zij zoeken via de toepassing van hun interieurproject (bijvoorbeeld kantoren), de gewenste kleur van het tapijt, het gewenste dessin, het formaat waarin het tapijt geleverd wordt of het merk. Door te filteren op deze categorieën vindt de bezoeker snel het gewenste product, dat hij via de gratis stalenservice direct kan aanvragen. 

Online catalogus, geen webshop

De klanten van LEOXX willen graag zien en voelen. Zien doet hij op de website en voelen doet hij als hij de stalen thuis heeft ontvangen. Om deze reden is er bewust gekozen om geen online transactiemogelijkheid te bieden. De daadwerkelijke verkoop vindt dan ook offline plaats. 

Zelfstandig beheer

LEOXX wilde niet alleen vrijheid voor haar klanten, maar ook voor haarzelf. De vrijheid om zelfstandig wijzigingen door te kunnen voeren aan de website. Met het gebruiksvriendelijke CMS van Sigma Solutions kan LEOXX gemakkelijk zelf nieuwe producten of categorieën toevoegen of wijzigen en heeft zij meer inzicht in de performance van de website. 

Online succes

Naast het faciliteren van de bezoeker heeft de website ook een ander doel: het genereren van meer leads. De online catalogus is daarom zo opgebouwd dat hij de vindbaarheid via zoekmachines vergroot. Met effect. In een jaar tijd is aantal websitebezoeken met meer dan 100% gegroeid en is de groei in online leads meer dan 50% gestegen.

Ook meer leads genereren met uw website? 

Wij helpen u graag verder! Samen met een team van specialisten nemen we ook uw website eens kritisch onder de loep. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg

mockup_tablet.png

Trends en praktijkvoorbeelden speciaal voor de industriële sector!

Download het handboek ›