• B2B Online Marketing voor Distributeurs

B2B Online Marketing voor Distributeurs

Online Succes realiseren via uw website

94% oriënteert zich in het aankoopproces via het web

Vrijwel iedereen gebruikt op enig punt in zijn aankoopproces het web om zoekopdrachten uit te voeren naar het product waar hij of zij naar op zoek is. (Bron: Accenture), waarbij in B2B steeds minder van het contact direct met de leveranciers plaatsvindt. Potentiele kopers gaan steeds vaker zelf op  zoek naar wat ze nodig hebben en geven daarbij ook aan dat ze, als ze interesse hebben in uw product, u zelf wel vinden via het web.

Uw website kan uw beste verkoper zijn

Als Distributeur in de B2B biedt Online Marketing nog meer kansen: Het maximaal genereren van leads. Door te zorgen dat u goed vindbaar bent via het web middels verschillende oplossingen zoals Content Marketing en Search Engine Advertising (SEA) kunt u bezoekers in het orientatieproces aantrekken en uw website gebruiken voor leadgeneratie. Dit stelt u in staat om op een meetbare manier bij te dragen aan uw business en, zeker wanneer u voldoende aandacht besteed aan SEO, duurzame groei te realiseren.

Wij helpen Distributeurs met Online Marketing in de B2B

Als uw Online Business Partner bieden wij u diverse oplossingen om u als Distributeur te ondersteunen met uw B2B Online Marketing. Zo hebben wij onze oplossingen al succesvol ingezet bij De Monchy International en Triumph Motorcycles. Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›