• B2B Online Marketing voor Distributeurs

B2B Online Marketing voor Distributeurs

Online Succes realiseren via uw website of webshop

94% oriënteert zich in het aankoopproces via het web

Vrijwel iedereen gebruikt op enig punt in zijn of haar aankoopproces het web om zoekopdrachten uit te voeren naar het product waar hij of zij naar opzoek is (Bron: Accenture). In de B2B-sector vindt er steeds minder direct contact plaats met leveranciers. Potentiële klanten gaan steeds vaker zelf opzoek naar wat ze nodig hebben en geven daarbij ook aan dat ze, als ze interesse hebben in uw producten, u zelf zullen vinden via het web. 

Haalt u op dit moment te weinig rendement uit uw B2B Webshop? Dan is het wellicht tijd om een nieuwe B2B Webshop te laten maken. Wanneer op een B2B Webshop geen conversies worden gegenereerd, worden uw bedrijfsdoelstellingen niet behaald. Bij Sigma Solutions vinden we het daarom zeer belangrijk dat, wanneer wij een B2B Webshop bouwen, deze functioneel is. Uiteindelijk wilt u natuurlijk dat uw nieuwe B2B Webshop nieuwe klanten aantrekt. Vanzelfsprekend is het naast functionaliteit ook belangrijk dat uw B2B Webshop past bij de uitstraling en cultuur van uw bedrijf. Zie een B2B Webshop als een visitekaartje, een eerste indruk en een weerspiegeling van uw bedrijfsidentiteit. 

Rekening houden met uw doelgroep

Het online gedrag van de B2B klant en de motivatie waarom deze iets online wilt kopen is een belangrijk aspect bij de bouw van een B2B webshop. Hier zoomen wij dus ook vooral op in tijdens de ontwikkeling van een B2B website of webshop. Zo weten wij uit ervaring dat distributeurs onder andere zichtbaarheid van productkenmerken, levering en tracering en toegang tot bestelgeschiedenis belangrijk vinden. 

Met onze starterkit 'Hermes bieden wij de perfecte E-commerce oplossing voor (internationaal) handelende B2B-bedrijven, zoals u als distributeur. Voor uw bedrijf is Hermes dé starterkit voor een B2B webshop of website die meetbaar en met positief rendement bijdraagt aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen en het genereren van meer online verkopen. Met de uitgebreide mogelijkheden om uw assortiment online te presenteren, zet u de deur open voor online verkopen en groei van uw bedrijf. 

Uw website of webshop kan uw beste verkoper zijn

Als distributeur in de B2B-sector biedt Online Marketing nog meer kansen: Het maximaal genereren van leads. Door te zorgen dat u goed vindbaar bent via het web middel verschillende oplossingen zoals Content Marketing en Search Engine Advertising (SEA) kunt u bezoekers in het oriëntatieproces aantrekken en uw webshop gebruiken voor verkoop. Dit stelt u in staat om op een meetbare manier bij te dragen aan uw business en, zeker wanneer u voldoende aandacht besteed aan SEO, duurzame groei te realiseren. 

Wij helpen Distributeurs met Online Marketing in de B2B

Als uw Online Business Partner bieden wij u diverse oplossingen om u als distibuteur te ondersteunen met uw B2B Online Marketing. Zo hebben wij onze oplossingen al succesvol ingezet bij De Monchy International en DM Wheel Systems. Wij denken strategisch mee over uw bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Deze plannen werken wij vervolgens ook volledig voor u uit. Bij dit proces zijn wij erg betrokken en doen wij er alles aan om online resultaten voor uw bedrijf te realiseren. Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming naar een hoger online niveau kunnen brengen? Neem gerust contact metons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º