• B2B Online Marketing voor de Distributeur

B2B Online Marketing voor de Distributeur

Online Succes realiseren via uw website

94% oriënteert zich in het aankoopproces via het web

Vrijwel iedereen gebruikt op enig punt in zijn aankoopproces het web om zoekopdrachten uit te voeren naar het product waar hij of zij naar op zoek is. (Bron: Accenture), waarbij in B2B steeds minder van het contact direct met de leveranciers plaatsvindt. Potentiele kopers gaan steeds vaker zelf op  zoek naar wat ze nodig hebben en geven daarbij ook aan dat ze, als ze interesse hebben in uw product, u zelf wel vinden via het web.

Uw website kan uw beste verkoper zijn

Als Distributeur in de B2B biedt Online Marketing nog meer kansen: Het maximaal genereren van leads. Door te zorgen dat u goed vindbaar bent via het web middels verschillende oplossingen zoals Content Marketing en Search Engine Advertising (SEA) kunt u bezoekers in het orientatieproces aantrekken en uw website gebruiken voor leadgeneratie. Dit stelt u in staat om op een meetbare manier bij te dragen aan uw business en, zeker wanneer u voldoende aandacht besteed aan SEO, duurzame groei te realiseren.

Wij helpen Distributeurs met Online Marketing in de B2B

Als uw Online Business Partner bieden wij u diverse oplossingen om u als Distributeur te ondersteunen met uw Online Marketing. Zo hebben wij onze oplossingen al succesvol ingezet bij De Monchy International en Triumph Motorcycles. Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

lamp.png

Specialistische kennis van de industrie

De maakindustrie heeft haar eigen uitdagingen. Hoe kunt u digitaal nu het best de kwaliteit van uw producten communiceren, zonder dat de klant deze direct kan zien? Bij Sigma Solutions hebben we al vele jaren ervaring met marketing binnen de B2B maakindustrie, en weten we wat werkt en niet

wallet.png

Duurzame inzet van middelen

Wij geloven in een duurzame aanpak, het realiseren van resultaten die bijdragen aan het behalen van de langetermijndoelstellingen. Met behulp van kwalitatief hoogwaardige content, die is gebaseerd op zoektermen waar door uw doelgroep op wordt gezocht, versterken we als digital marketing bureau de positie van uw website.

inzichtelijk.png

De waarde van marketing inzichtelijk maken en verhogen

Pas als u weet wat marketing onder de streep toevoegt aan uw bedrijf, is het mogelijk hier gericht in te investeren. Daarom vinden wij rapportage en analyse belangrijk. Met behulp van analysesoftware optimaliseren wij uw marketing, en nemen wij u mee in de groei die marketing kan betekenen voor uw bedrijf.

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º