• B2B Social Media Management

B2B Social Media Management

B2B Social media management is de sleutel tot interactie

Onderzoek toont aan dat sociale reclame wordt beoefend door maar liefst 83% van de B2B-marketeers en de tweede plaats inneemt na zoekmachines als het gaat om online succes. Door social media in te zetten in uw B2B Marketingstrategie kunt u dus online resultaten behalen. Met B2B Social Media Management kunt u merkbekendheid creëren, uw doelgroep informeren en geloofwaardigheid en vertrouwen opbouwen.

B2B Social media management als volwaardig marketingmiddel

Social media is meer dan een groep kanalen om uw boodschap op te delen. Het is een volwaardig onderdeel van uw B2B marketingstrategie. B2B Social media helpt u de dialoog met uw (toekomstige) klant aan te gaan. Het is dé manier om hogere doelen dan alleen verkoop na te streven, zoals loyaliteit en klanttevredenheid. 

B2B Social media management is de sleutel tot interactie

U bent natuurlijk geïnteresseerd in wat er in uw klanten omgaat, waar zij zich bevinden, wat zij van u denken en welke merken zij volgen. Op deze vragen krijgt u antwoord wanneer u een gedegen social media plan laat opstellen en uitvoeren als onderdeel van uw huidige B2B Online Marketing.

Benut beschikbare data met B2B Social media management

Dat is slechts een deel van de data die beschikbaar is over uw doelgroep. Denk bijvoorbeeld eens aan alle informatie die gebruikers in hun social media profielen aangeven en alle interacties die ze hebben met de content. Al deze data kunt u inzetten om een zeer specifieke doelgroep te bereiken, met (re)targeting campagnes op LinkedIn of Facebook. Dit zijn advertenties die naadloos afgestemd zijn op de interesses van de ontvanger.

De data die u verzameld door B2B Social Media Management geeft u meer inzicht in uw doelgroep en hun interesses. Deze gegevens kunt u vervolgens gebruiken in de rest van uw B2B Marketingstrategie. Zo kunt u meer content gaan schrijven over de onderwerpen die uw doelgroep interessant vindt. 

Sigma Solutions en B2B Social media management

Goede content in combinatie met de juiste inzet van social media is de sleutel naar succes. Het één kan niet zonder het ander. Wij onderzoeken wat voor u de juiste strategie is, kiezen de juiste kanalen en ontwikkelen doelgerichte campagnes. Wij gaan de dialoog met uw doelgroep voor u aan om nieuwe kansen te signaleren. De resultaten geven we weer in heldere en overzichtelijke rapportages. De inzet van B2B Social Media Management leidt tot differentiatie van de klantervaring en verwezenlijking van bedrijfsdoelstellingen in de gehele onderneming door middel van sociale media.Onze B2B social media specialisten ontwikkelen uw strategie, creatie, uitvoering en optimalisatie 

Als uw Online Business Partner denken wij graag strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie! Wilt u meer weten over B2B Social media management of over de andere B2B marketingdiensten die wij u kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Hoe start u met B2B Online Marketing?
Hoe start u met B2B Online Marketing?
Hoe start u met B2B Online Marketing? Download het E-book

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Teamlid afbeelding
Renzo KorverBusiness Development Manager

Vraag een adviesgesprek aan en krijg in 2 gesprekken antwoord op de volgende vragen:

  1. Welke kansen biedt de inzet van B2B Social Media Management mijn bedrijf?

  2. Wie zijn onze (online) concurrenten en hoe gaan wij het van hen winnen?

  3. Welke content, conversiemechanismen en functionaliteiten zorgen ervoor dat B2B Social Media Management bijdraagt aan de groei van ons bedrijf?

  4. Welke B2B Social Media middelen moeten wij inzetten om van onze B2B website of webshop een succes te maken?

Kennismaking aanvragen
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º