• B2B Webshop koppeling met Microsoft Dynamics

B2B Webshop koppeling met Microsoft Dynamics

Koppeling met Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics is het uitgebreide en innovatieve ERP van Microsoft, welke u in staat om ongeacht in welke sector u actief bent gebruik te maken van een groot scala aan functionaliteiten. Microsoft Dynamics biedt over diverse facetten van uw bedrijf, van finance tot marketing, de mogelijkheid tot verbeteren van uw rapportages, inrichting van uw processen en optimalisatie van bestaande processen. Dit alles is erop gericht om te zorgen dat u hiermee uw resultaat kunt verbeteren en efficienter kunt opereren.

Uw website integreren met Microsoft Dynamics

De Marketing & Sales functionaliteit van Microsoft Dynamics biedt grote voordelen in het bijhouden van activiteit van uw klanten, meten van interactiviteit en het volgen van leads. Om ervoor te zorgen dat u inzicht heeft in uw online resultaten is het van belang dat uw conversies worden gekwalificeerd als potentiele lead en dat deze daarna ook worden opgevolgd. Microsoft Dynamics biedt u de mogelijkheid om daarna iedere activiteit en taak bij te houden, waardoor u nog meer inzicht creert in het verloop van de lead en het eventuele resultaat wat hieruit volgt. Zeker wanneer u de belangrijkste uitdagingen bij Microsoft Dynamics Koppelingen in het zicht heeft en deze ook opgelost of aangepakt hebt kunt u grote voordelen halen met een dergelijke koppeling.

Door uw website te integreren met Microsoft Dynamics kunt u het resultaat wat u online behaalt geautomatiseerd inbrengen. Hierdoor krijgt u niet alleen uw leads automatisch op de juiste plek in Dynamics, maar kunt u ook zorgen dat alle activiteit van bezochte pagina's tot downloads inzichtelijk is en dat er geautomatiseerd taken worden aangemaakt voor uw Sales afdeling. Zo heeft u niet alleen zelf inzicht, maar kunt u uw medewerkers en uzelf handmatige invoer besparen, waardoor de foutmarge wordt verkleind en de efficiency wordt verhoogd.

Meer weten over de grootste voordelen van Microsoft Dynamics Koppelingen? Lees onze blog!

Koppel uw webshop met Microsoft Dynamics

Als Producerend- of Handelend bedrijf maakt u binnen Microsoft Dynamics zeer waarschijnlijk gebruik van functionaliteit voor het bijhouden van uw producten, voorraden, prijzen, bestellingen en offertes. Heeft u een webshop draaien, dan is het automatiseren van de hierachter liggende klantgerichte processen een logische volgende stap, waarmee u tijd kunt besparen, fouten kunt verminderen en daarmee kunt zorgen voor blijere klanten én medewerkers.

Met een Microsoft Dynamics webshop kunt u onder andere de volgende klantgerichte processen automatiseren:

 • Synchronisatie van producten. Alle informatie, van kenmerken tot prijzen en levertijden zijn altijd up-to-date;
 • Voorraden en eventuele levertijden worden automatisch gesynchroniseerd en zijn inzichtelijk voor uw bezoekers;
 • Bestellingen in uw webshop worden automatisch in Microsoft Dynamics aangemaakt, zodat ze vanuit daar verder kunnen worden afgehandeld;
 • Offertes worden automatisch in Microsoft Dynamics aangemaakt, zodat deze kunnen worden aangepast, goedgekeurd en om kunnen worden gezet naar een bestelling;

Heeft u interesse in een Microsoft Dynamics B2B Webshop? Sigma Solutions is geregistreerd partner van Microsoft.

Microsoft Dynamics Portal integreren

Het huidige tijdperk met platformen als Coolblue en Amazon is uw (potentiële) klant gewend om 24/7 te worden voorzien in zijn informatiebehoefte. Niet alleen het kunnen inzien van informatie is hierbij van belang, maar ook het kunnen insturen van informatie en het kunnen doen van bestellingen en offertes wanneer het hen uitkomt.

Door te integreren met Microsoft Dynamics geeft u nog een nieuwe dimensie aan portal gebruik. U kunt niet alleen zorgen dat uw klant gegevens of favorieten direct kan wijzigen, waarmee deze ook direct in uw ERP is aangepast, maar kun ook realtime synchroniseren voor wat betreft bijvoorbeeld statussen van bestellingen en offertes. Heeft u klantspecifieke documentatie of prijslijsten? Ook deze kunnen direct uit Microsoft Dynamics worden ontsloten, zodat uw klant zonder tussenkomst van uw medewerkers direct de juiste informatie voor zich heeft.

Als u meer wilt weten over een Microsoft Dynamics B2B Portal, vertellen wij u graag meer! Sigma Solutions is namelijk een officiële partner van Microsoft!

Geautomatiseerd inzicht creëren in klantgedrag

Of u nu gebruik maakt van enkel een website, webshop of portal, iedere oplossing brengt uniek klantgedrag met zich mee waar u inzicht mee kunt opdoen in wat uw (potentiële) klanten bezighoudt en waar er voor u kansen liggen. Unieke functionaliteit aan de Microsoft Dynamics integratie van Sigma Solutions is het, op basis van dit klantgedrag, geautomatiseerd aanmaken van activiteiten en verkoopkansen binnen Microsoft Dynamics. Dit stelt u in staat om écht inzicht te creëren waarmee uw Sales afdeling beter en eenvoudiger succes kan realiseren: Sales Enablement. Sales Enablement maakt onder andere het volgende mogelijk:

 • Geautomatiseerd activiteit van herkende (potentiële) klanten toevoegen in Microsoft Dynamics, zodat uw sales- en account managers weten waar mogelijke interesse ligt. Hierbij heeft u de mogelijkheid om zelf condities op te geven, zoals "3 pagina's bezocht", "langer dan 1 minuut op de website" of "Bedrijf uit de Metaalindustrie". Zo kunt u ervoor zorgen dat u tijdens de gehele levenscyclus van uw (potentiële) alle online activiteit registreert in uw Microsoft Dynamics omgeving.
 • Activiteiten en conversies zelf kwaliificeren op basis van activiteit, waarna deze geautomatiseerd worden aangemaakt als verkoopkans of taak, van terugbellen tot offerte sturen".
 • Verkoopkansen en taken koppelen aan de account manager van uw klant zodat deze direct zichtbaar worden in hun takenlijst. Uiteraard wordt er gezorgd dat de opvolgdatum klopt zodat taken niet worden vergeten en het ijzer gesmeed kan worden als het heet is.

Microsoft Dynamics integraties bij Sigma Solutions

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Microsoft Dynamics integraties bieden en wat Sigma Solutions voor u kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Case Study: Van kennismaking naar online leadgeneratie

 • Meertalige B2B Website en B2B Online Marketing
 • Meer leads en inzicht door B2B leadgeneratie
 • Geïntegreerd met Microsoft Dynamics
 • Een reis naar meer online interactie en automatisering
Case study afbeelding

Behoeften van stakeholders vervullen

Uw doelgroep bestaat niet alleen uit de klant. Diverse stakeholders zijn op zoek naar informatie. B2B marketing zorgt ervoor dat u commercieel succes kunt behalen voor uw bedrijf en zo uw stakeholders tevreden kan houden.

Stakeholder afbeelding

Uw business optimaal vertegenwoordigen

Wij denken na over online stakeholdercommunicatie over de gehele breedte. U wilt uzelf presenteren als internationaal partner maar ook als kwalitatief merk, relevante werkgever, maatschappelijk verantwoorde organisatie en interessante investering. Wij maken van uw website het visitekaartje dat uw online business vertegenwoordigt.

Optimaal business
De waarde van B2B Customer Self Service in het digitale tijdperk
De waarde van B2B Customer Self Service in het digitale tijdperk
De waarde van B2B Customer Self Service in het digitale tijdperk Download het E-book

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Gestandaardiseerde oplossing

Sigma Solutions biedt starterkits aan voor uw Microsoft Dynamics webshop of portal. Zo kunt u zo snel mogelijk starten!

Meedenkende partner

Sigma Solutions denkt met u mee over hoe uw geïntegreerde B2B webshop of portal nog beter kan aansluiten bij de wensen van uw klant.

Makkelijk uit te breiden

Binnen één geïntegreerd platform kunt u de koppeling met Microsoft Dynamics snel en gemakkelijk uitbreiden, bijvoorbeeld voor CRM, productbeheer, Supply Chain, of HR.

Teamlid afbeelding
Renzo KorverBusiness Development Manager

Online Succes met Sigma Solutions

Vraag een adviesgesprek aan en krijg in 2 gesprekken antwoord op de volgende vragen:

 1. Welke kansen biedt een koppeling met Microsoft Dynamics mijn bedrijf?

 2. Welke voordelen behaal ik door een Microsoft Dynamics Webshop of Portal te lanceren?

 3. Hoe koppel ik mijn bestaande Microsoft Dynamics omgeving aan een webshop of portal?

 4. Welke middelen moeten wij inzetten om van onze B2B Website of Webshop een succes te maken?

Vrijblijvende kennismaking aanvragen
 • B2B Webshop koppeling met Microsoft DynamicsWerkend op alle devices en overal in de wereld

  Uw (potentiële) klanten bezoeken uw website op het moment dat het hen uitkomt, met het apparaat wat ze op dat moment bij zich hebben en vanaf elke willekeurige locatie op de wereld. Uw online platform is geoptimaliseerd voor werking op alle veelgebruikte apparaten en altijd en laadt overal snel.

 • B2B Webshop koppeling met Microsoft DynamicsKlaar voor Internationale Expansie

  Onze websites zijn standaard ingericht op internationale expansie, zodat u overal ter wereld beter gevonden kunt worden. Hierdoor werken wij actief mee aan de internationale schaalbaarheid van uw bedrijf.

Behaal online succes door middel van B2B marketing

Bent u enthousiast over Sigma Solutions?
Vraag dan via onderstaande button een Vrijblijvende kennismaking aan!

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º