Microsoft Partner

Sigma Solutions is al ruim 10 jaar Microsoft Partner. Wij focussen ons binnen het partnership met Microsoft op het domein Application Development èn op integratie met de business software van Microsoft. Vanuit onze focus op de integratie met business software van Microsoft hebben wij starterkits ontwikkeld voor de volgende scenario's.

  • B2B Portal gekoppeld aan Microsoft Dynamics
  • B2B Webshop gekoppeld aan Microsoft Dynamics

Application Development Partner

Onze ontwikkelaars hebben dan ook de volgende certificaten behaald en ontwikkelen zich continu door in het verbeteren van hun kennis van de Microsoft ontwikkelomgeving.

  • Developing ASP.NET MVC Web Applications (Microsoft 70-486)
  • Querying Data with Transact-SQL (Microsoft 70-761)
  • Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 (Microsoft 70-480)

 

microsoft silver partner badge.png

Uw Voordelen

Vanuit onze samenwerking met Microsoft, met een focus op applicatieontwikkeling en -integratie, voorzien wij onze klanten van kwalitatieve standaardsoftware, maatwerk business apps en integraties met standaardoplossingen van Microsoft en andere softwareontwikkelaars.

Wij denken daarbij niet alleen mee vanuit de (technische) aspecten, maar juist vanuit de businessaspecten van de te realiseren oplossing.

Over Microsoft

Oplossingen van Microsoft hebben substantiële impact op ons (professionele) dagelijkse leven. Zo draait een groot deel van het internet op producten van Microsoft en zijn veel bedrijven gedeeltelijk of geheel geautomatiseerd op producten van Microsoft, zoals Windows, Office en Dynamics.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›