• B2B Online Marketing voor de Groothandel

B2B Online Marketing voor de Groothandel

Klanten aantrekken, boeien en binden voor Groothandels

Heeft u als (technische) Groothandel moeite met marketing of weet u niet hoe u er nu voor kunt zorgen dat klanten ú weten te vinden in plaats van andersom? Wij snappen dat u liever bezig bent met die dingen die u het liefste doet. Sigma Solutions is dé Online Business Partner die gespecialiseerd is in B2B Online Marketing voor Groothandels. Met tal van (technische) Groothandels in ons klantenbestand, hebben onze specialisten een enorme kennis in huis.

Maak van uw website uw beste verkoper

Als Groothandel helpt B2B Online Marketing u om met zoveel mogelijk prospects in contact te komen. Het grote voordeel van Online Leadgeneratie is dat u op basis van het gedrag dat uw prospect vertoont precies op het juiste moment kunt inspelen op de behoefte die er op dat moment speelt bij uw (potentiële) klant, in iedere fase van de aankoopreis. Onderzoek door McKinsey & Company heeft aangetoond dat niet alleen het aantal B2B klanten dat digitaal onderzoek doet naar aan te kopen producten is gestegen met 50%, maar dat maar 15% van de mensen verwacht dat fysiek contact bij verkopen de norm blijft. Oftewel: Digitalisering wordt nog belangrijker. Pakt u dit op de juiste manier aan? Dan wordt uw website gegarandeerd uw beste verkoper! 

Niet alleen B2B Online Marketing voor Groothandels

De specialisten van Sigma Solutions zijn niet alleen bezig met het produceren van marketingcontent voor Groothandels. Sterker nog, wij optimaliseren de complete klantreis. Dit begint met het aantrekken van meer bezoekers naar uw website met bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie. Op uw site wilt u klanten behouden en converteren. Dit realiseren wij door middel van tactische Call-to-Actions (CTA's), die bezoekers op belangrijke momenten in hun aankooptraject in contact brengen met uw bedrijf! Zo trekt u meer bezoekers aan, die ook nog eens sneller in een goede lead kunnen worden omgezet. Zo werken wij als Online Business Partner met u samen aan Online Succes.

Samenwerken aan concrete doelen

Het realiseren van bestendige en meetbare groei via Online Marketing heeft tijd, aandacht, kennis en energie nodig. Dit kan een uitdaging zijn, maar die uitdaging gaan we heel graag voor u aan! Samen stellen we van tevoren vast wat uw doelen, ambities en dromen zijn met uw Groothandel. Op basis daarvan maken we een conreet en praktisch marketingplan met bijbehorende doelstellingen, in de vorm van een Digitale Roadmap. En dan hebben we het niet alleen over doelen zoals het aantal websitebezoekers omhoog krijgen. We kijken juist ook naar het aantal nieuwe klanten en de omzet die u via Online Marketing wilt behalen. Deze duidelijke doelstellingen zorgen voor focus in ons werk, waardoor we gericht aan de slag kunnen gaan.

Wij worden enthousiast van het bereiken van groei voor uw bedrijf. Maandelijks kijken we samen of we op schema liggen en waar nog kansen liggen die kunnen worden gegrepen. Zo weet u direct welke resultaten voortkomen uit onze Online Marketing activiteiten en inspanningen.

Meer weten over onze aanpak omtrent B2B Online Marketing? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk resultaat realiseren door gebruik te maken van bewezen processen en technologie.

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º