• B2B Website voor de Groothandel

B2B Website voor de Groothandel

Een B2B Website die klanten bereikt én uw uitgebreide assortiment als Groothandel weergeeft!

Een Groothandel Website laten maken die optimaal functioneert? Wij maken kwalitatieve groothandel websites die zorgvuldig getest zijn. Met uw (online) groothandel wilt u uw klanten eenvoudig kunnen informeren en aanzetten tot actie. Met onze goed vindbare en lead genererende B2B Websites is dit optimaal en professioneel ingericht. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw B2B Website eenvoudig te beheren is. Dit kan met ons eigen ontwikkelde Content Management Systeem. Groothandel Website laten bouwen? Wij helpen u graag verder!

Een professionele Groothandel Website laten maken

Wilt u een professionale Groothandel Websie laten maken die ook nog eens hoog scoort in zoekmachines als Google? Dan bent u bij Sigma Solutions aan het juiste adres. Klanten zijn steeds vaker bezig met hun eigen online onderzoek. U kunt deze klanten helpen in hun aankooptraject, door hen met een goede B2B Website de juiste informatie te verschaffen. Door middel van onze Online Catalogus kan de klant in één oogopslag zien wat u als Groothandel allemaal in huis heeft. Op deze manier vergroot u ook nog eens uw vindbaarheid! Doordat de klant vindt wat hij wil, komt hij graag nog eens bij u terug.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheersysteem van uw Groothandel Website

Uw B2B Website leveren wij in ons eigen Content Mangement Systeem Accessify Saas. Hier kunt u uw website eenvoudig zelf aanpassen. Zo kunt u teksten en afbeeldingen wijzigen met de front-end-editor en kunt u eenvoudig blogs, cases of andere vormen van content publiceren. Uiteraard krijgt u bij oplevering van de website een uitgebreide gebruiksaanwijzing toegestuurd en daarnaast is uw Digital Consultant altijd voor u bereikbaar om vragen te beantwoorden.

Al uw kennis online ontsloten

Door diverse middelen in te zetten om uw producten, diensten en oplossingen te beschrijven realiseren we hier niet alleen vindbaarheid zodat u goed gevonden wordt, maar wordt uw (potentiële) klanten op aantrekkelijke wijze geïnspireerd en overtuigd om middels diverse CTA’s contact met u op te nemen. Door uw B2B Website te verrijken met items die vertrouwen op wekken en kennis demonstreren, zoals cases en blogs, maar ook bijvoorbeeld nieuwsitems en uw team, bieden we (potentiële) klanten nog meer informatie over waarom u de meest geschikte Groothandel bent.

Het totaalpakket 

Bij ons stopt het echter niet bij het produceren van uw assortiment. Als Online Business Partner denken wij strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen en inhoud en werken ook de plannen volledig voor u uit. Neem gerust contact met ons op. 

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk resultaat realiseren door gebruik te maken van bewezen processen en technologie.

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º