• B2B Webshop voor Distributeurs

B2B Webshop voor Distributeurs

Met een B2B Webshop voor uw B2B onderneming vergroot u uw business

E-commerce is een bron van inkomsten die steeds belangrijker wordt voor bedrijven. Dat geldt ook voor B2B bedrijven, zoals distributeurs en groothandels. Om concurrentie voor te blijven, expertise te delen, klantvriendelijkheid te waarborgen èn verder uit te breiden, is een goede B2B Webshop een belangrijk onderdeel van uw online B2B activiteiten. Sigma Solutions heeft voor deze complexe opgave zowel de creativiteit als kennis in huis. Hieronder volgen drie voordelen van een goede webshop.

Klantervaring voor het online B2B-koopproces

Wat wij bij veel distributeurs hebben ondervonden is dat zij de volgende aspecten belangrijk vinden voor het online B2B-koopproces van hun webshop:

  • Zichtbaarheid van productkenmerken
  • Levering en tracering
  • Toegang tot bestelgeschiedenis
  • Gemakkelijk afrekenen

Omdat veel distributeurs opzoek zijn naar deze aspecten in hun webshop focussen wij ons bij Sigma Solutions vooral op deze aspecten. Alle B2B webshops voor distributeurs die wij ontwikkelen voor onze klanten hebben bovenstaande aspecten. Bij de ontwikkeling van een B2B webshop richten wij ons op het B2B-koopproces en gaan vanuit die gedachte de webshop vormgeven. Dit zorgt ervoor dat de B2B webshop volledig is ingericht op uw markt als distributeur, op die manier ontwikkelen wij echt een B2B webshop voor distibuteurs.

Ook richten wij de B2B webshop zo in dat u niet meer druk bent met het beantwoorden van vragen over levertijden en prijzen van uw producten. Het is een tijdrovende taak waar distributeurs vaak veel tijd aan kwijt zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat uw doelgroep deze informatie zelf kan inzien en u daar niet veel tijd meer aan kwijt zult zijn.  

Altijd bereikbaar

Bent u een distributeur? Met een B2B webshop is het mogelijk om klanten te voorzien in hun behoefte tot ver buiten de openingstijden. U bent 24/7 bereikbaar met een B2B webshop. Daarnaast wordt het voor bezoekers het in één oogopslag mogelijk om inzage te krijgen in aanbod, productinformatie en prijzen. Dit zal een nieuw niveau geven aan de klantreis en zal het voor de klant fijner maken om in contact te komen met uw bedrijf. Uw doelgroep kan zelf op onderzoek gaan in uw B2B webshop zonder uw hulp.

Vergroot klantvriendelijkheid

Als distributeur is klantvriendelijkheid een belangrijk aspect van uw werk. Met een goede B2B Webshop wordt deze verbeterd in de zin dat u klantinformatie en ordergeschiedenis kunt gebruiken om een gepersonaliseerde klantervaring te creeëren. Zo verhoogt u klanttevredenheid. U krijgt veel data vanuit uw B2B webshop welke u kunt gebruiken om uw aanbod te verbreden en om uw doelgroep beter te bereiken met content/producten die aansluiten bij hun wensen en behoeften. 

Het totaalpakket

Niet voor niets noemen wij ons Online Business Partner. Sigma Solutions bouwt naast webshops voor distributeurs aan nog veel meer slimme online oplossingen voor B2B ondernemingen. Wij denken strategisch mee over uw bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Deze plannen werken wij vervolgens ook volledig voor u uit. Bij dit proces zijn wij erg betrokken en doen wij er alles aan om online resultaten voor uw bedrijf te realiseren. Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming naar een hoger online niveau kunnen brengen? Neem dan snel contact met ons op.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º