Als de schakel tussen leverancier en eindklant wilt u optimaal vindbaar zijn!

De eindklant zoekt zijn product online

Als agentuur vertegenwoordigt u een opdrachtgever, en zorgt u voor de totstandkoming van een contract tussen klanten en leverancier. De agenturenmarkt bevindt zich steeds meer online, en hier liggen mooie kansen om potentiële klanten van informatie te zien, en deze door het aankoopproces heen te begeleiden. Marketing is al lang niet meer het simpelweg aanprijzen van de producten die u vertegenwoordigt. Sigma Solutions is er op gericht om uw agentuur te laten groeien met behulp van het internet. B2B Online Marketing richt zich bij ons daarom niet alleen op producten, maar voor agenturen vooral op de diensten hieromheen. Denk hier bijvoorbeeld aan een Portal waar uw klanten kunnen inloggen, of het specialistische advies dat alleen u kunt geven over de producten.

Verbeter uw online vindbaarheid

Klanten zijn steeds vaker bezig met hun eigen online onderzoek voor de aankoop van producten. U kunt deze klanten helpen in hun aankooptraject, door hen de juiste informatie te verschaffen. Door middel van onze Online Catalogus kan de klant in één oogopslag zien welke producten u als agentuur vertegenwoordigt. Op deze manier vergroot u ook nog eens uw vindbaarheid! Doordat de klant vindt wat hij wil, komt hij graag nog eens bij u terug.

Niet alleen een marketingbureau

De specialisten van Sigma Solutions zijn niet alleen bezig met het produceren van marketingcontent. Sterker nog, wij optimaliseren de complete klantreis. Dit begint met het aantrekken van meer bezoekers naar uw website met bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie. Op uw site wilt u klanten behouden en converteren. Dit realiseren wij door middel van tactische Call-to-Actions (CTA's), die bezoekers op belangrijke momenten in hun aankooptraject in contact brengen met uw bedrijf! Zo trekt u meer bezoekers aan, die ook nog eens sneller in een goede lead kunnen worden omgezet. Zo werken wij als Online Business Partner met u samen aan online succes.

Al uw kennis veilig online opgeborgen

Een handelsagent is specialist op het gebied van de producten en diensten van de leverancier. Middels Product Information Management kunt u de uitdaging aan om al deze informatie overzichtelijk online te plaatsen. Ieder product heeft zo zijn eigen kenmerken, die allemaal digitaal inzichtelijk gemaakt kunnen worden. Met ons CMS zijn ook aanpassingen aan de kenmerken van het product automatisch door te voeren in uw datasheets en brochures. Zo is al uw specialistische kennis inzichtelijk voor uw bezoekers, wat hun ervaring verbetert en tegelijkertijd bij uw agentuur tijd bespaart.

Het totaalpakket 

Bij ons stopt het echter niet bij het produceren van uw assortiment. Als Online Business Partner denken wij strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen en inhoud en werken ook de plannen volledig voor u uit. Neem gerust contact met ons op!

 

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º