• B2B Contentmarketing

B2B Contentmarketing

'Klantbinding en -behoud door kennisdeling'

Uw klant gaat proactief op zoek naar informatie. Deze is niet snel geneigd om in te gaan op verkoopargumenten die hem worden opgedrongen. Waar hij wel behoefte aan heeft is nuttige informatie. Datasheets, business cases en veiligheidstips zijn daar voorbeelden van. Contentmarketing is een zeer belangrijke tool voor klantbinding en -behoud. Het verstrekken van kennis is daar onderdeel van.

Deel en borg uw kennis

Binnen uw bedrijf is door de jaren heen veel kennis binnengehaald en ontwikkeld. Deze informatie is vaak opgeslagen in de hoofden van ervaren medewerkers. Het is tijd om deze kennis te benutten en te borgen! Dat is waar contentmarketing om de hoek kijken. Het is geen middel om enkel uw producten of diensten te promoten. Het is een manier om in contact te komen met uw doelgroep en hen aan uw bedrijf te binden. Hoe? Door deze relevante informatie en kennis met hen te delen.

Wij helpen bij de vertaalslag

Alle benodigde kennis heeft u in huis. Het zit in de hoofden van uw medewerkers. Het staat op uw website(s), in uw brochures, catalogi en productdatasheets. Het is aan ons om die kennis te vertalen naar diverse contentvormen. Bijvoorbeeld blogs, infographics, brochures, referenties, nieuwsberichten, foto’s, Tweets en LinkedIn-updates.

  • Interviews met uw klanten en specialisten
  • Producties van uw content
  • Opzet van de contentkalender
  • Continue contentstroom
  • Alles in uw tone of voice!

Als uw Online Business Partner denken wij graag strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie! Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

ONLINE SUCCES IS…
…KLANTEN BINDEN EN BEHOUDEN

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º