• Ontwikkeling Digital Roadmap

Ontwikkeling Digital Roadmap

Online Succes met de juiste strategie

Welke stappen gaat u zetten in uw (digitale) bedrijfsontwikkeling? Waar liggen uw krachten, wat is uw onderscheidend vermogen en hoe gaat uw bedrijf dit uitdragen naar de (potentiële klant). Met een goed ontwikkelde Digital Roadmap heeft u de handvaten in handen om uw bedrijf te laten groeien.

De digitale roadmap zorgt dat u uw doelstellingen bereikt

Onze specialisten starten met het in kaart brengen van uw bedrijfsdoelstellingen voor de komende 3-5 jaar. Welke kant gaat het op? Wat willen jullie bereiken? Vervolgens gaan we na of u op de goed weg bent. Welke stappen moeten er worden genomen om de doelstellingen te behalen? De techniek van uw website, de content, de manier van communiceren...onze specialisten maken een duidelijke analyse van het gehele bedrijf. Vervolgens ontwikkelen wij de Digitale Roadmap waarmee de doelstellingen, stap voor stap, haalbaar worden.

Industriele markt opgelet! Grip krijgen op de huidige kritische klant is geen gemakkelijke opgave. Wij leggen u de 5 stappen uit voor het digitaliseren van de Online B2B Klantreis! 
Download de Roadmap: In 5 stappen nieuwe klanten krijgen en houden! »

De thema’s van uw Digital Roadmap

De digitale roadmap hebben wij ontwikkeld om ervoor te zorgen dat B2B bedrijven online kunnen groeien. Om stap voor stap tot de doelstellingen te komen delen wij de Digital Roadmap op in een aantal thema’s

Digital Roadmap stap 1: B2B Online Communicatie

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf online aanwezig wordt door middel van een corporate website. Hiermee wordt het online bstaan van uw bedrijf bevestigd, kunnen potentiële klanten u vinden en bereiken.

Digital Roadmap stap 2: B2B Online Leadgeneratie

Wij ontwikkelen een B2B website voor uw bedrijf en zorgen er met B2B marketing voor dat u potentiële klanten kunt bereiken, interesseren en converteren. Zo kunt u leads genereren voor uw bedrijf en ook door middel van online resultaten behalen.

Wij vulllen uw website met relevante informatie, concrete Call to Actions, contactformulieren en de juiste opbouw en navigatie. Wij realiseren de informatievoorziening waar uw (potentiële) klant gegevens voor wil achterlaten en waarmee zij haar behoeften kenbaar maakt. Zo draagt uw website daadwerkelijk bij aan uw verkoopsucces! 

Digital Roadmap stap 3: B2B Customer Self Service

Door middel van B2B Customer Self Service zorgen wij ervoor dat uw bedrijf wordt geautomatiseerd. B2B Customer Self Service stelt uw klanten in staat om veel taken zelf uit te voeren. U kunt hierbij denken aan het inzien van facturen en de bestelgeschiedenis. Dit zal de werkdruk van de binnendienst verlichten zodat uw medewerkers zich kunnen focussen op het behalen van resultaten. 

Digital Roadmap stap 4: B2B E-Commerce

Door middel van een B2B Webshop zorgen wij ervoor dat uw volledige productassortiment online ontsloten wordt. Op die manier kunt u uw producten online verkopen 

U heeft een volledig ‘open’ webshop waar klanten zich kunnen aanmelden, inzicht hebben in statussen, prijzen... kortom de klant krijgt de mogelijkheid om het gehele koopproces zelfstandig te doorlopen. Vul dit aan met ‘digitaal advies’ als product selecteren en uw klant heeft geen persoonlijk contact meer nodig.

Digital Roadmap stap 5: Digital Business

Het handelsplatform is geen ontwikkeling van het digitale tijdperk. Plaatsen waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten bestaan immers al millennia lang. Traditioneel zijn dit bijvoorbeeld de plaatselijke markten, waar aanbieders van producten hun aanbod uitstallen en kopers overzichtelijk op één plaats aanbieders kunnen vergelijken om vervolgens hun aankoop te kunnen doen

Sigma Solutions levert een totaalpakket

Bij ons stopt het niet bij het creëren van de Digital Roadmap. Als Online Business Partner denken wij strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie en werken ook de plannen volledig voor u uit. Wilt u meer weten over de digitale roadmap en over de diensten die wij leveren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º