• Ontwikkeling Digital Roadmap

Ontwikkeling Digital Roadmap

Online Succes met de juiste strategie

Welke stappen gaat u zetten in uw (digitale) bedrijfsontwikkeling? Waar liggen uw krachten, wat is uw onderscheidend vermogen en hoe gaat uw bedrijf dit uitdragen naar de (potentiële klant). Met een goed ontwikkelde Digital Roadmap heeft u de handvaten in handen om uw bedrijf te laten groeien.

Uw doelstellingen bereikt

Onze specialisten starten met het in kaart brengen van uw bedrijfsdoelstellingen voor de komende 3-5 jaar. Welke kant gaat het op? Wat willen jullie bereiken? Vervolgens gaan we na of u op de goed weg bent. Welke stappen moeten er worden genomen om de doelstellingen te behalen? De techniek van uw website, de content, de manier van communiceren...onze specialisten maken een duidelijke analyse van het gehele bedrijf. Vervolgens ontwikkelen wij de Digitale Roadmap waarmee de doelstellingen, stap voor stap, haalbaar worden.

Industriele markt opgelet! Grip krijgen op de huidige kritische klant is geen gemakkelijke opgave. Wij leggen u de 5 stappen uit voor het digitaliseren van de Online B2B Klantreis! 
Download de Roadmap: In 5 stappen nieuwe klanten krijgen en houden! »

De thema’s van uw Digital Roadmap

Om stap voor stap tot de doelstellingen te komen delen wij de Digital Roadmap op in een aantal thema’s:

Leadgeneratie:
Wij analyseren de (online) verkopen en het productieproces.

Customer Self Service:
Wij zorgen ervoor dat de online bezoeker verschillende handelingen gemakkelijk zelf kan uitvoeren, zodat repeterende handelingen komen te vervallen.

Internationaliseren:
Hoe kan online bijdragen aan de internationale groei van uw bedrijf? Dit kan al zo gemakkelijk zijn als het online plaatsen van een aanmeldformulier voor mogelijke buitenlandse wederverkopers.

Het totaalpakket

Bij ons stopt het niet bij het creëren van de Digital Roadmap. Als Online Business Partner denken wij strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie en werken ook de plannen volledig voor u uit.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º