Intermat

Meer conversie door online leads en websitebezoeken

Website Ontwikkeling voor Intermat uit Mijdrecht

Internetbureau Sigma Solutions heeft een Lead Generation Website ontwikkeld voor Intermat Keukens, Tegels & Badkamers uit Mijdrecht. Deze website werd in opdracht van en in nauwe samenwerking met communicatiebureau Heldergroen uit Haarlem gerealiseerd.

Doelstellingen en Wensen van Intermat Keukens, Tegels & Badkamers

De doelstellingen die Intermat heeft voor het internetkanaal zijn:

 • Primaire doelstelling: Online Lead Generation, waarbij een online lead wordt gedefinieerd als een winkelbezoeker die aan de website kan worden toegewezen.

De wensen van Intermat met betrekking tot de te ontwikkelen website waren:

 • Gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem waarmee het websitebeheer volledig zelfstandig kan worden uitgevoerd.
 • Behouden van eerder opgebouwde posities in zoekmachines.

De Oplossing van Sigma Solutions

Op basis van de doelstellingen en wensen van Intermat heeft Sigma Solutions een website ontwikkeld met de volgende eigenschappen:

 • Het design van de website is door Heldergroen gerealiseerd na een tweetal sessies waarin eerst het contentmodel van de website en daarna de draadmodellen van de templates in de website zijn opgesteld. Het contentmodel is gebaseerd op input van Intermat, communicatiebureau Heldergroen en een door Sigma Solutions uitgevoerd zoekwoordenonderzoek. Bij het realiseren van de draadmodellen was de call2action één van de belangrijkste elementen.
 • Om de verworven posities in zoekmachines te behouden is SEO-migratie functionaliteit van Accessify WCMS beschikbaar gesteld. Hiermee kon Intermat zelf eenvoudig een SEO-migratie uitvoeren.
 • De volgende functionaliteiten werden op maat gemaakt of op maat ingericht:
  • Het Youtube-Kanaal van Intermat is via de eigen website navigeerbaar en af te spelen.
  •  Koppeling met Google Streetview, waarbij de websitebezoeker door de winkel kan ‘lopen’. En opgoogle-street-view-logo-1.png.jpg basis van de positie in de winkel kan doorklikken naar webpagina’s met gerelateerde producten en diensten.

De belangrijkste resultaten van de nieuw ontwikkelde website zijn:

 • Meer Conversie: het aantal online leads is toegenomen, enerzijds door een hogere conversieratio, anderzijds door meer websitebezoekers.
 • Meer SEO-bezoek: het aantal bezoekers wat via zoekmachines naar de website komt is substantieel toegenomen, daarnaast blijven deze bezoekers langer op de website en converteren deze beter.

  Over de opdrachtgever

  Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Open Vrijblijvend Adviesgesprek?
  Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

  E-book

  Zo wordt uw website een lead generator 
  In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

  Download het E-book â€º