• B2B Webdesign

B2B Webdesign

Creëer een optimale gebruikerservaring door middel van B2B Webdesign

Waarom komt een gebruiker op de website van uw bedrijf? Omdat zij op zoek zijn naar informatie. Dit wil de gebruiker snel en gemakkelijk kunnen vinden. Wanneer de gebruiker niet snel en gemakkelijk kan vinden waar hij/zij naar op zoek is, gaat deze verder naar één van uw concurrenten. Om uw gebruikers alle informatie te bieden die zij nodig hebben is de opbouw en uitstraling van uw website essentieel. Gebruiksgemak is het sleutelwoord voor een optimale gebruikerservaring!

B2B Webdesign voor Online Succes!

Wij zorgen er altijd voor dat wij de gebruiker in het achterhoofd hebben bij de ontwikkeling van uw website. Dankzij ervaring en analyse weten wij waar de behoefte ligt en passen het design hierop aan. Uiteindelijk zorgt Web Design ervoor dat uw online aanwezigheid groeit tot een volwassen en complete ervaring. Het resultaat? Eindgebruikers bezoeken met plezier uw website en, dankzij het gebruiksgemak en de juiste uitstraling, blijven zij langer hangen. 

Lees in onze blog alles over B2B Webdesign en wat het voor uw bedrijf kan betekenen.

De juiste uitstraling van het B2B Webdesign van uw bedrijf

Om herkenbaar te zijn is een eenduidige uitstraling belangrijk. Kleurstellingen, lettertype, het werkt allemaal mee om de boodschap naar buiten te brengen. Wij zorgen ervoor dat de opbouw van uw website past bij de corporate doelstellingen. Met de juiste koppen, passende afbeeldingen etc. zorgen wij voor een website die niet alleen informatief en overzichtelijk is voor de gebruiker, maar ook dat uw boodschap herkenbaar is! Twijfelt u nog of de optimalisatie van uw B2B Webdesign de juiste keuze is? Lees in onze blog alles over de voordelen en nadelen van B2B Webdesign. 

B2B Webdesign zorgt voor gebruiksgemak via alle devices

De gemiddelde online bezoeker bekijkt uw website niet alleen via de laptop. Nee, u wordt bezocht via de tablet, mobiel etc.! Gebruiksgemak middels alle devices is daarom hét topic binnen ons design. Wij zorgen voor responsiveness via alle devices zodat uw website altijd de juiste snelheid, uitstraling en het overzicht heeft. Zo krijgt uw doelgroep de beste gebruikservaring en wordt het aantrekken van potentiële klanten voor uw bedrijf makkelijker. Het B2B Webdesign nemen wij u volledig uit handen waardoor u kunt focussen op het leveren van waarde voor uw klanten.

Wilt u ook het gebruiksgemak van uw website optimaliseren? Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.
 

Teamlid afbeelding
Renzo KorverBusiness Development Manager

Vraag een adviesgesprek aan en krijg in 2 gesprekken antwoord op de volgende vragen:

  1. Welke kansen biedt de inzet van B2B webdesign mijn bedrijf?

  2. Wie zijn onze (online) concurrenten en hoe gaan wij het van hen winnen?

  3. Welke content, conversiemechanismen en functionaliteiten zorgen ervoor dat B2B webdesign bijdraagt aan de groei van ons bedrijf?

  4. Welke B2B webdesign middelen moeten wij inzetten om van onze B2B website een succes te maken?

Kennismaking aanvragen
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º