• B2B Webdesign

B2B Webdesign

Creëer een optimale gebruikerservaring door middel van B2B Webdesign

Waarom komt een gebruiker op de website van uw bedrijf? Omdat zij op zoek zijn naar informatie. Dit wil de gebruiker snel en gemakkelijk kunnen vinden. Wanneer de gebruiker niet snel en gemakkelijk kan vinden waar hij/zij naar op zoek is, gaat deze verder naar één van uw concurrenten. Om uw gebruikers alle informatie te bieden die zij nodig hebben is de opbouw en uitstraling van uw website essentieel. Gebruiksgemak is het sleutelwoord voor een optimale gebruikerservaring!

B2B Webdesign voor Online Succes!

Wij zorgen er altijd voor dat wij de gebruiker in het achterhoofd hebben bij de ontwikkeling van uw website. Dankzij ervaring en analyse weten wij waar de behoefte ligt en passen het design hierop aan. Uiteindelijk zorgt Web Design ervoor dat uw online aanwezigheid groeit tot een volwassen en complete ervaring. Het resultaat? Eindgebruikers bezoeken met plezier uw website en, dankzij het gebruiksgemak en de juiste uitstraling, blijven zij langer hangen. 

Lees in onze blog alles over B2B Webdesign en wat het voor uw bedrijf kan betekenen.

De juiste uitstraling van het B2B Webdesign van uw bedrijf

Om herkenbaar te zijn is een eenduidige uitstraling belangrijk. Kleurstellingen, lettertype, het werkt allemaal mee om de boodschap naar buiten te brengen. Wij zorgen ervoor dat de opbouw van uw website past bij de corporate doelstellingen. Met de juiste koppen, passende afbeeldingen etc. zorgen wij voor een website die niet alleen informatief en overzichtelijk is voor de gebruiker, maar ook dat uw boodschap herkenbaar is! Twijfelt u nog of de optimalisatie van uw B2B Webdesign de juiste keuze is? Lees in onze blog alles over de voordelen en nadelen van B2B Webdesign. 

B2B Webdesign zorgt voor gebruiksgemak via alle devices

De gemiddelde online bezoeker bekijkt uw website niet alleen via de laptop. Nee, u wordt bezocht via de tablet, mobiel etc.! Gebruiksgemak middels alle devices is daarom hét topic binnen ons design. Wij zorgen voor responsiveness via alle devices zodat uw website altijd de juiste snelheid, uitstraling en het overzicht heeft. Zo krijgt uw doelgroep de beste gebruikservaring en wordt het aantrekken van potentiële klanten voor uw bedrijf makkelijker. Het B2B Webdesign nemen wij u volledig uit handen waardoor u kunt focussen op het leveren van waarde voor uw klanten.

Wilt u ook het gebruiksgemak van uw website optimaliseren? Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.
 

De Monchy International

Van kennismaking naar online leadgeneratie

 •  Meertalige B2B website en B2B online marketing
 •  Meer leads en inzicht door B2B leadgeneratie
 •  Geïntegreerd met Microsoft Dynamics
 •  Een reis naar meer online interactie en automatisering
Case study afbeelding

Behoeften van stakeholders vervullen

Uw doelgroep bestaat niet alleen uit de klant. Diverse stakeholders zijn op zoek naar informatie. B2B marketing zorgt ervoor dat u commercieel succes kunt behalen voor uw bedrijf en zo uw stakeholders tevreden kan houden.

Stakeholder afbeelding

Uw business optimaal vertegenwoordigen

Wij denken na over online stakeholdercommunicatie over de gehele breedte. U wilt uzelf presenteren als internationaal partner maar ook als kwalitatief merk, relevante werkgever, maatschappelijk verantwoorde organisatie en interessante investering. Wij maken van uw website het visitekaartje dat uw online business vertegenwoordigt.

Optimaal business

Projectvoorbeeld: Webshoprealisatie Highteabestellen.nl

Waar veel van onze klanten actief zijn in de handelende en producerende B2B branche, zal highteabestellen.nl zich met name richten op B2C. B2B en B2C verschillen onder andere in Decision Making Unit (DMU) en koopproces. Binnen de B2C verloopt het koopproces over het algemeen snel. Aankopen worden op impuls of op basis van herhaling gemaakt. Dit maakt dat het B2B Webdesign van B2C verschilt van B2B. Bent u benieuwd hoe wij de webshop hebben gerealiseerd? Bekijk dan nu het projectvoorbeeld!

Project voorbeeld afbeelding
Zo verbetert u uw B2B online koopproces
Zo verbetert u uw B2B online koopproces
Zo verbetert u uw B2B online koopproces Download het E-book

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Teamlid afbeelding
Renzo KorverBusiness Development Manager

Vraag een adviesgesprek aan en krijg in 2 gesprekken antwoord op de volgende vragen:

 1. Welke kansen biedt de inzet van B2B webdesign mijn bedrijf?

 2. Wie zijn onze (online) concurrenten en hoe gaan wij het van hen winnen?

 3. Welke content, conversiemechanismen en functionaliteiten zorgen ervoor dat B2B webdesign bijdraagt aan de groei van ons bedrijf?

 4. Welke B2B webdesign middelen moeten wij inzetten om van onze B2B website een succes te maken?

Kennismaking aanvragen
 • B2B WebdesignGebaseerd op de Corporate Identity van uw bedrijf

  Het behalen van commerciële doelstellingen is essentieel, maar mag uiteraard geen impact hebben op het communiceren van de identiteit van uw bedrijf. Maximale synergie tussen de identiteit van uw bedrijf en online succes is het doel.

 • B2B WebdesignWerkend op alle devices en overal in de wereld

  Uw (potentiële) klanten bezoeken uw website op het moment dat het hen uitkomt, met het apparaat wat ze op dat moment bij zich hebben en vanaf elke willekeurige locatie op de wereld. Uw online platform is geoptimaliseerd voor werking op alle veelgebruikte apparaten en altijd en laadt overal snel.

Behaal online succes door middel van B2B Webdesign

Bent u enthousiast over Sigma Solutions?
Vraag dan via onderstaande button een Vrijblijvende kennismaking aan!

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º