• B2B Webdesign

B2B Webdesign

Creëer een optimale gebruikerservaring door middel van B2B Webdesign

Waarom komt een gebruiker op de website van uw bedrijf? Omdat zij op zoek zijn naar informatie. Dit wil de gebruiker snel en gemakkelijk kunnen vinden. Wanneer de gebruiker niet snel en gemakkelijk kan vinden waar hij/zij naar op zoek is, gaat deze verder naar één van uw concurrenten. Om uw gebruikers alle informatie te bieden die zij nodig hebben is de opbouw en uitstraling van uw website essentieel. Gebruiksgemak is het sleutelwoord voor een optimale gebruikerservaring!

B2B Webdesign voor Online Succes!

Wij zorgen er altijd voor dat wij de gebruiker in het achterhoofd hebben bij de ontwikkeling van uw website. Dankzij ervaring en analyse weten wij waar de behoefte ligt en passen het design hierop aan. Uiteindelijk zorgt Web Design ervoor dat uw online aanwezigheid groeit tot een volwassen en complete ervaring. Het resultaat? Eindgebruikers bezoeken met plezier uw website en, dankzij het gebruiksgemak en de juiste uitstraling, blijven zij langer hangen. 

Lees in onze blog alles over B2B Webdesign en wat het voor uw bedrijf kan betekenen.

De juiste uitstraling van het B2B Webdesign van uw bedrijf

Om herkenbaar te zijn is een eenduidige uitstraling belangrijk. Kleurstellingen, lettertype, het werkt allemaal mee om de boodschap naar buiten te brengen. Wij zorgen ervoor dat de opbouw van uw website past bij de corporate doelstellingen. Met de juiste koppen, passende afbeeldingen etc. zorgen wij voor een website die niet alleen informatief en overzichtelijk is voor de gebruiker, maar ook dat uw boodschap herkenbaar is! Twijfelt u nog of de optimalisatie van uw B2B Webdesign de juiste keuze is? Lees in onze blog alles over de voordelen en nadelen van B2B Webdesign. 

B2B Webdesign zorgt voor gebruiksgemak via alle devices

De gemiddelde online bezoeker bekijkt uw website niet alleen via de laptop. Nee, u wordt bezocht via de tablet, mobiel etc.! Gebruiksgemak middels alle devices is daarom hét topic binnen ons design. Wij zorgen voor responsiveness via alle devices zodat uw website altijd de juiste snelheid, uitstraling en het overzicht heeft. Zo krijgt uw doelgroep de beste gebruikservaring en wordt het aantrekken van potentiële klanten voor uw bedrijf makkelijker. Het B2B Webdesign nemen wij u volledig uit handen waardoor u kunt focussen op het leveren van waarde voor uw klanten.

Wilt u ook het gebruiksgemak van uw website optimaliseren? Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Veelgestelde vragen B2B Webdesign

Wat is webdesign?

Webdesign is te omschrijven als het design dat websites hebben die op het internet worden weergegeven. Over het algemeen spreken we van webdesign in de context die direct betrekking heeft op de ervaring van de gebruiker, zoals bijvoorbeeld een duidelijke navigatie.

Wat is een responsive webdesign?

Responsive webdesign is een vorm van webdesign waarbij rekening wordt gehouden met verschillende soorten en groottes apparaten. Een responsive website vertoont zich correct op verschillende schermformaten, zoals computers, tablets, laptops en smartphones.

Ben ik toe aan een nieuw webdesign?

Dat hangt ervan af hoe jouw huidige website eruit ziet. Je kan ervan uit gaan dat een website elke 5 tot 7 jaar opnieuw moet worden ingedeeld, als je rekening houdt met de trends en ontwikkelingen die in het online landschap continu plaatsvinden. Ook op gebied van kleuren, afbeeldingen en teksten kan je vaak afleiden in welke periode een website gemaakt is. Het is immers niet logisch om jouw logo en huisstijl aan te passen, om vervolgens niets aan de website aan te passen. Ga met de tijd mee, en bekijk de mogelijkheden voor jouw website.

Waarom is een website belangrijk voor bedrijven?

Een website staat 24/7 online, wat betekent dat iedereen met jou in contact kan komen, ook buiten de kantooruren om. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk in contact te komen met prospects. Vaak is de website ook het eerste contactmoment met een prospect: de meeste B2B-koopcycli start immers online! Er zijn een heleboel redenen waarom een website belangrijk is of belangrijk zou kunnen zijn voor jouw bedrijf of organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wat is een B2B website?

Een B2B website is een website die is ontwikkeld met het doel om producten of diensten te verkopen aan bedrijven en organisaties, niet aan individuele consumenten. Vaak verschilt de vorm van content van de content die je tegenkomt op B2C websites, dit heeft er mee te maken dat B2B kopers producten en diensten kopen met andere doeleinden dan B2C kopers.

Welke tools kan ik gebruiken voor B2B Webdesign?

We raden het af om zelf aan de slag te gaan met webdesign tools om de hele look and feel van je website te veranderen. De kans is groot dat als jij vindt dat je aan een nieuw design toe bent, dat er andere elementen op jouwe website ook verouderd zijn. Het is dan verstandig om in gesprek te gaan met een partij of bureau die jou daarbij kan helpen, en om al jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Wel kan je alvast nadenken over het design, zoals bijvoorbeeld de fonts, de iconen en de afbeeldingen die jij wilt plaatsen. Bekijk vooral ook eens onze blog 'Veelgebruike tools voor B2B webdesign' voor meer bruikbare tools!

Bekijk alle veelgestelde vragen ›
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º