Recruitment

De werving van personeel verandert de laatste jaren sterk. Tegenwoordig is er zelfs sprake van een krappe arbeidsmarkt, waardoor door werkgevers steeds verfijndere methoden moeten worden gezocht om vacatures te kunnen vervullen. Daarnaast is er door de opkomst van internet de mogelijkheid ontstaan om digitaal vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Bovendien is het zoekgedrag van de sollicitant veranderd. De jongere generatie die op zoek is naar een baan, gebruikt het internet op geheel eigen wijze om kansen te verkennen. De gedrukte media zien met lede ogen aan hoe door deze ontwikkeling het merendeel van hun personeelsadvertenties weglekt naar de banensites. Online Recruitment heeft betrekking op de elektronische banenmarkt die blijft groeien ondanks het zware weer waarin veel handelende en producerende B2B bedrijven zijn komen te verkeren.

Vind de perfecte kandidaat voor uw bedrijf

Dat het vandaag de dag niet meer gangbaar is om uw vacatures enkel in de krant te plaatsen, maar ook online, zal voor niemand nieuws zijn. Ieder handelend en producerend B2B bedrijf weet zo onderhand wel dat online een onmisbaar kanaal is in de zoektocht naar nieuw, kwalitatief hoogwaardig personeel. Online Recruitment (of E-recruitment) betekent echter meer dan alleen uw vacature op uw website plaatsen. Een goede Online Recruitment strategie bestaat uit een weldoordachte mix van verschillende vormen en kanalen waarmee uw vacatures onder de aandacht worden gebracht en verspreid.

De ontwikkelingen en mogelijkheden in recruitment technologie bieden enorme kansen om de juiste kandidaten aan u te binden. Een recruitment website is de onmisbare schakel tussen uw kandidaten en uw werkgeversmerk en hoort volledig in lijn te liggen met de unieke candidate journeys. Met onze recruitment oplossingen kunt u continu nieuwe candidate journeys creëren en de huidige funnels optimaliseren.

Wat is het doel van onze online recruitment oplossingen?

De juiste persoon vinden voor uw vacature lijkt zo nu en dan makkelijker dan het is. En als u dan serieuze kandidaten hebt gevonden, is het maar de vraag in hoeverre die bij uw bedrijfscultuur passen. Werving en selectie van uw nieuwe personeelsleden is een intensieve bezigheid, zowel qua investering in tijd als in geld. We helpen u met onze Online Recruitment oplossingen graag om het vinden van de ideale werknemer sneller, leuker en efficiënter te maken.

Dit zijn een aantal voordelen van onze Online Recruitment oplossing:

 • Breng de juiste informatie bij uw potentiële medewerker
 • Vergroot de kans op het vinden van passende kandidaten
 • Inzetbaar voor de lange termijn
 • Goede informatievoorziening zorgt voor een efficiënter wervingsproces.
 • Gebruik uw online communicatie platform ook voor werving van nieuw personeel i.p.v. informeren van (nieuwe) klanten

Waar bestaat onze Online Recruitment oplossing uit?

Wij starten met de realisatie van uw WerkenBij Website. Deze nieuwe website is uitgerust met tools om uw bedrijf goed te presenteren aan uw toekomstige medewerkers. De uitstraling passen we qua logo en kleurstelling perfect aan op de huisstijl van uw bedrijf en daarnaast heeft ook ook nog voldoende andere functionaliteiten tot uw toegang door de uitgebreide maatwerkfuncties. Een aantal standaard functionaliteiten van een WerkenBij Website zijn:

 • Het tonen van uw vacatureaanbod
 • Het koppelen van personen die verantwoordelijk zijn voor personeelszaken of HR
 • Werknemergerichte informatiepagina's, gevuld met informatie over uw bedrijf en de arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid tot het uitleggen van de sollicitatieprocedure
 • Sollicitatieformulieren per vacature
 • Contactformulieren die het mogelijk maken om vragen te stellen over vacatures
 • Ruimte voor quotes of testimonials van medewerkers

Wilt u meer weten over onze Recruitment oplossingen, zoals de inzet van vacatureplatforms als Indeed? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º