• Werkenbij Website

Werkenbij Website

Vind de perfecte kandidaat

Een goedlopend bedrijf drijft op capabele medewerkers! Maar hoe werft u die perfecte kandidaat?

Enthousiaste sollicitanten

De perfecte kandidaat voor een functie vinden is niet altijd gemakkelijk. Zoveel mensen, zoveel wensen en u wilt natuurlijk de beste persoon op de juiste plek. Natuurlijk zorgt u voor een goede vacaturetekst en een passende functietitel, maar het is ook belangrijk om het geheel een aantrekkelijk aanzien te geven. De juiste kandidaat moet zin krijgen om bij u te solliciteren. En wat is nou aantrekkelijker dan een website helemaal ingericht op het aanspreken van uw nieuwe medewerkers?

Geef het bedrijf een gezicht

Met een ‘Werkenbij’ website geeft u uw bedrijf een sympathiek gezicht. Nieuwe collega’s zijn niet alleen op zoek naar de perfecte vacature, zij zoeken ook naar een leuke plek om te werken en zich te ontwikkelen. Met het juiste design en koppelingen zorgen wij voor die persoonlijke uitstraling waar uw nieuwe collega enthousiast van wordt.

Gemakkelijk solliciteren

Wanneer de perfecte kandidaat bij u terecht is gekomen moeten zij gemakkelijk en snel kunnen  handelen. Daarom zorgen we voor een handige filterfunctie waarmee kandidaten de juiste vacature snel kunnen vinden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat elke vacature een eigen sollicitatieformulier heeft. Met een paar klikken kan de kandidaat het CV en de eventuele motivatiebrief uploaden. 

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie

  • Aanpasbare sollicitatieformulieren
  • Optimale wereldwijde snelheid dankzij Content Delivery Networks
  • Veilig met behulp van SSL en voldoet aan AVG / GDPR

Roadmap

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º