Werkgeluk & werkgezondheid

Geschreven door: op woensdag 22 januari 2020

Leestijd: 2 minuten

Werkgeluk en werkgezondheid, dit zijn termen die steeds meer in de media verschijnen. De essentie van deze termen is het in dienst hebben van gelukkige medewerkers. Medewerkers die zowel geestelijk als lichamelijk in balans zijn.

En wij hoeven natuurlijk niet te vertellen dat gelukkige mensen beter kunnen zorgen voor onze klanten. Dit is de reden dat wij bij Sigma Solutions hier aandacht aan geven.

Wat doet Sigma Solutions aan werkgeluk

Persoonlijk aandacht vinden wij belangrijk. Eens per maand vindt er met alle medewerkers een monthly plaats. Een individueel gesprek met als doel informeren hoe het met de medewerker gaat in zijn werk maar ook thuis. Of er wellicht zaken zijn op het thuisfront waar we van op de hoogte moeten zijn. Of zaken op werkgebied die de medewerker bezig houdt maar die niet direct van belang zijn om met  hele team te delen.

Meer over onze monthly kun je ook lezen in deze blog.

Wat doet Sigma Solutions aan werkgezondheid

Wat wij doen aan werkgezondheid? Kort gezegd; gezamenlijk sporten! Wij hebben een zittend beroep en een sterke core is hierbij belangrijk. Daarom sporten wij wekelijks met een personal trainer. Een uurtje per week; iets wat zorgt voor een leuke teambuilding en daarbij aandacht voor je lijf.

Daarnaast verzorgd deze personal trainer eens in de tijd workshops over bijvoorbeeld gezonde voeding. Aangezien wij de lunch zelf regelen kunnen we hier gelijk op inspelen.

Meer over sporten bij Sigma Solutions kun je ook lezen deze blog.  

Waarom werken bij Sigma Solutions

Bij Sigma Solutions;

  • Krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Vinden wij mensen, en dus jou, belangrijk;
  • Werken wij in een klein gemotiveerd team die hard aan het groeien is wat voor voldoende uitdaging zorgt;
  • Liggen de kansen voor het oprapen;
  • En heb je dus de ruimte en vrijheid om deze kansen te benutten.

Ben jij iemand die zich kan vinden in bovenstaande punten en spreekt werkgeluk en werkgezondheid jou ook aan? Bekijk dan onze vacaturepagina en misschien zit er een leuke vacature voor je bij!


Andere blogartikelen

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›