Online vindbaarheid zorgt voor meer leads
 • Online vindbaarheid zorgt voor meer leads

Online vindbaarheid zorgt voor meer leads

Responsive Corporate Website voor Goodall Hoses

Goodall Hoses, een internationaal opererende fabrikant van industriële slangen, maakt gebruik van de expertise van Sigma Solutions.

Doelstellingen en Wensen Goodall Hoses

 • Primaire doelstelling: Lead generatie met behulp van online, waarbij een verzonden ‘Ask Goodall’ formulier de belangrijkste lead is.
 • Secundaire doelstelling: Branding.

Wensen van Goodall Hoses zijn onder andere:

 • Inzichtelijk maken wat de toegevoegde waarde van internet is.
 • Full Service Ondersteuning: de betrokken managers van Goodall Hoses hebben beperkt tijd om inhoudelijk met de website bezig te zijn.
 • Meertalig contentmanagementsysteem: Goodall Hoses heeft vestigingen in België en Canada, het gebruikte CMS moet dan ook meertalig zijn.

Oplossing Sigma Solutions

Enkele highlights van de oplossing die Sigma Solutions aan biedt:

 • Full Service Ondersteuning op Online Vindbaarheid: Sigma Solutions levert alle activiteiten die relevant zijn voor het realiseren van online vindbaarheid, hierbij kan worden gedacht aan zoekwoordenonderzoeken, SEO Copywriting en Rapportage en Advies.
 • Maatwerkfunctionaliteit Chemical Resistance Guide: prospects van Goodall Hoses willen graag weten welk slang zij nodig hebben voor het materiaal wat zijn willen transporteren. De Chemical Resistance Guide helpt bij het selecteren van de juiste slang.
 • Gebruiksvriendelijk en meertalig (Nederlandstalig en Engelstalig) contentmanagementsysteem in de vorm van Accessify WCMS.

Resultaten van Goodall Hoses

De belangrijkste resultaten voor Goodall Hoses:

 • In een half jaar tijd 50% toename in online leads;
 • In een half jaar tijd 100% toename in bezoekers via zoekmachines.

Online Succes met een Corporate Website?

Neem voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie contact met ons op via 072 5345 888 of bovenstaand contactformulier.

Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg

mockup_tablet.png

Trends en praktijkvoorbeelden speciaal voor de industriële sector!

Download het handboek ›