• B2B UX Design

B2B UX Design

Ontwerp de optimale gebruikerservaring

Een onhandige website, onoverzichtelijke call to actions of niet logische vervolgstappen? Het zijn allemaal goede redenen voor uw prospects om uw website of webshop snel te verlaten. Logisch dus, dat een optimale gebruikerservaring en belangrijke rol speelt in uw online aspect. Met B2B UX Design zorgen wij ervoor dat uw online bezoekers graag blijven op uw B2B website.

Online Succes met B2B UX Design

Bij het ontwerpen van een website houdt de UX designer zich bezig met het functionele, procedurele en ruimtelijke aspect. Hij vraagt zich continue af of het ontwerp bijdraagt aan de doelstelling van de opdrachtgever en bijdraagt aan het gebruiksgemak van de gebruiker. 

De UX designer ontwerpt de juiste patronen waarmee interactie plaats kan vinden met de gebruiker. Denk hierbij aan drop-down velden, het hamburgermenu, pagination en de call-to-action knop. Een goede UX designer weet wanneer welk patroon het beste gebruikt kan worden en wat de limitaties van elk patroon zijn. UX Design is geen vormgeving, het is het ontwikkelen van de juiste patronen om uw prospects optimaal te bedienen en aan te sporen tot handelen.

Behaal uw doelstellingen met B2B UX Design

Bij alles dat wij ontwikkelen hebben wij de doelgroep in het achterhoofd. Wij weten waar de behoefte van uw doelgroep ligt en passen het design hierop aan. Uiteindelijk zorgt B2B UX Design ervoor dat uw online aanwezigheid groeit tot een volwassen en complete ervaring. Eindgebruikers merken dit echt! Uw prospects zullen uw website of webshop met plezier bezoeken. En eenmaal bij u terechtgekomen? Dan zullen zij, dankzij optimaal B2B UX Design, graag langer blijven hangen. 

Een optimale gebruikservaring kan gecreërd worden door B2B UX Design. Uw doelgroep kan gemakkelijk vinden wat zij zoeken op uw website en zullen langer op uw website blijven. Dit kan er vervolgens voor zorgen dat de doelgroep eerder zal converteren.  

Wij zijn uw partner voor B2B UX Design

Wij gaan aan de slag met het B2B UX design van uw website. Hierbij zorgen wij dat het B2B UX Design perfect wordt aangepast op uw doelgroep. Binnen Sigma Solutions hebben wij meer dan 20 jaar ervaring met het maken van websites. Hierdoor zijn wij een expert op het gebied van B2B UX Design en kunnen wij de user experience van uw website zeker optimaliseren. Hierbij ontwikkelen wij de juiste toepassingen, zoals drop-down velden en call to action knoppen.

Bij ons stopt het niet bij het het optimaliseren van het B2B UX Design van uw website. Als Online Business Partner denken wij strategisch mee over uw bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Deze plannen werken wij vervolgens ook volledig voor u uit. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Zo verbetert u uw B2B online koopproces
Zo verbetert u uw B2B online koopproces
Zo verbetert u uw B2B online koopproces Download het E-book

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Teamlid afbeelding
Renzo KorverBusiness Development Manager

Vraag een adviesgesprek aan en krijg in 2 gesprekken antwoord op de volgende vragen:

  1. Welke kansen biedt de inzet van B2B UX Design mijn bedrijf?

  2. Wie zijn onze (online) concurrenten en hoe gaan wij het van hen winnen?

  3. Welke content, conversiemechanismen en functionaliteiten zorgen ervoor dat B2B UX Design bijdraagt aan de groei van ons bedrijf?

  4. Welke B2B UX Design middelen moeten wij inzetten om van onze B2B website een succes te maken?

Kennismaking aanvragen
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º