Elastomer Research Testing

Substantiele Toename Online Aanvragen

Website Ontwikkeling voor ERT uit Deventer

Elastomer Research Testing wil groeien met behulp van internet en zocht daarin samenwerking met Sigma Solutions. Enkele highlights van deze succesvolle samenwerking.

Optimale Online Vindaarheid

Met behulp van onder andere een meertalig zoekwoordenonderzoek, een uitgekiend contentmodel en SEO Copywriting inspanningen wordt optimale online vindbaarheid gerealiseerd. Deze B2B Online Marketing activiteiten resulteren in een flinke toename in het aantal internationale websitebezoekers.

Toename Online Aanvragen

Voor elk van de diensten die ERT levert is vooraf nagedacht over het voor de bezoeker zo eenvoudig maken van het doen van een aanvraag. Door elke pagina te voorzien van een duidelijke call to action en een minimale set aan contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer) is een forse toename in het aantal online aanvragen gerealiseerd.

Meertalige Website

Bij de specialistische dienstverlening van ERT wordt de taal waarin wordt gecommuniceerd minder relevant vanaf het moment dat een samenwerking is opgestart. Tot dat moment is online vindbaarheid en de taal van de prospect wel van belang. Om die reden is gekozen voor een meertalige website. In onder andere Nederlands, Engels en Duits.

Gebruiksvriendelijk CMS

Uiteraard werd de website ontwikkeld met Accessify WCMS, dit geeft ERT de mogelijkheid zelf aanpassingen aan de website door te voeren.

Over de opdrachtgever

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Open Vrijblijvend Adviesgesprek?
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º