Wat is belangrijk binnen een webshop platform? header image

Wat is belangrijk binnen een webshop platform?

woensdag 28 november 2018 ·Leestijd: 2 minuten
contacteer auteur:

Maak uw keten beheersbaar

Bent u de nieuwe Coolblue, Fonq of Create2Fit? Dan zoekt u een webshop platform dat de mogelijkheid biedt om een eindeloze groep verkopers, en wederverkopers, aan uw netwerk toe te voegen. Met elk een eigen B2B Webshop met eigen inhoud en gepersonaliseerd design!

Webshop platform biedt invloed op ketenpartners

Uniformiteit, controle en beheersing van ketenpartners zijn ook aanleidingen om na te denken over een B2B Webshop platform. Werkt u bijvoorbeeld met veel dealers, franchisers of vendors, dan biedt een webshop platform de uitkomst. Dit is een centraal platform, waaraan alle (partner/dochter-)webshops en back-end-systemen gekoppeld zijn. U kunt bijvoorbeeld in één keer de prijs van een product op alle webshops aanpassen. Dat verlaagt operationele kosten en maakt contentmanagement een stuk makkelijker!

Gebruiksvriendelijk CMS

Sigma Solutions ontwikkelt een eigen Digital Business Software, Accessify SaaS Hierbinnen zit ruim functionaliteit voor het beheer van een webshopplatform. Denk aan centrale beheermogelijkheden voor content op de webshops, gemakkelijke kopieerfunctionaliteit om nieuwe B2B Websites op te starten, en een eindeloze hoeveelheid producten, categorieën en kenmerken.

Een meertalige webshop

Meertaligheid speelt een steeds belangrijkere rol. Vooral voor een webshopplatform is de kans groot dat een deel van de partners internationaal actief is. B2B Webshops zijn in elke taal naar wens in te richten, waarmee een groot publiek aangesproken wordt.

Klantspecifieke catalogus

Heeft een partner een (gedeeltelijk) uniek assortiment? Geen probleem, met private label producten heeft u producten die centraal beheerbaar zijn, maar alleen te verkopen door geselecteerde partners.

Uitgebreide zoek- en filterfunctie en Geïntegreerd Product Information Management

Omdat producten een onbeperkt aantal kenmerken mogen bezitten, kunt u gebruik maken van filter- en zoekfunctionaliteit. Maak het bezoekers nog makkelijker om de producten te vinden.

Mogelijkheid tot betalen op rekening en via alle denkbare betaalmethoden

Hiervoor werken wij nauw samen met partners als MultiSafePay, die vele (internationale) betaalmethoden voor uw webshop mogelijk maakt. Denk aan iDEAL, Credit Cards, PayPal, afterpay methodes en veel meer. 

Datasheets, tekeningen en brochures op productniveau worden automatisch gegenereerd

Op basis van kenmerken en productafbeeldingen kunnen automatisch interessante downloads aangeboden worden aan uw bezoekers. Zo hoeft u nooit meer handmatig alle productsheets aan te passen! Verandert een kenmerk of productfoto? Dan verandert de datasheet namelijk automatisch mee!

Voldoet aan de nieuwe privacy wetgeving (AVG / GDPR) dankzij veilig SSL 

Uw webshop voldoet aan alle moderne wetgeving.

Bent u op zoek naar een ervaren partner, met de juiste branchekennis die voor u een B2B Webshop kan realiseren? Neem dan contact met ons op.


Andere blogartikelen

Tips voor een snellere B2B website
Tips voor een snellere B2B website

03 augustus 2022

Uw B2B website verbeteren zodat u resultaten kunt behalen
Uw B2B website verbeteren zodat u resultaten kunt behalen

03 augustus 2022

Financiële Onderbouwing van de B2B Webshop Business Case
Financiële Onderbouwing van de B2B Webshop Business Case

02 augustus 2022

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º