De meerwaarde van een documentatieshop

Geschreven door: op donderdag 24 juni 2021

Leestijd: 1 minuut

Deel kennis en ervaring

Bedrijven hebben veel kennis en ervaring in huis. Deze kennis kunt u naar voren brengen in verschillende soorten documenten. Te denken valt aan brochures van producten, verslagen van kennissessies en nog veel meer. Het is allemaal interessante informatie voor zowel uw medewerkers als uw klanten.

Bespaar tijd!

Hoe vaak belt een klant naar uw bedrijf met de vraag om extra informatie? En hoeveel tijd zijn uw medewerkers kwijt om deze informatie op te zoeken en door te sturen? Met een documentatieshop biedt u de klant de mogelijkheid om deze informatie zelf op te zoeken. Daarnaast creëert u hiermee meer ruimte voor uw binnendienst.

Genereer leads met de juiste call to action

Wist u dat de online lezer scant? De pagina’s op uw website worden meestal niet van A tot Z gelezen. Wat zij doen is direct zoeken naar informatie. Snel en gemakkelijk. Verdiepende informatie is daarom van essentieel belang. Een goed document, duidelijk vermeld op uw website, trekt meer bezoekers dan webpagina’s vol tekst.

Optimale online vindbaarheid

Wanneer u al uw documenten upload in een overzichtelijke shop is het belangrijk om deze de juiste titels en metatitels mee te geven. Hierdoor worden uw documenten veel beter gevonden door de Google zoekmachine! 


Andere blogartikelen

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›