De meerwaarde van een documentatieshop header image

De meerwaarde van een documentatieshop

donderdag 24 juni 2021 ·Leestijd: 1 minuut
contacteer auteur:

Deel kennis en ervaring

Bedrijven hebben veel kennis en ervaring in huis. Deze kennis kunt u naar voren brengen in verschillende soorten documenten. Te denken valt aan brochures van producten, verslagen van kennissessies en nog veel meer. Het is allemaal interessante informatie voor zowel uw medewerkers als uw klanten.

Bespaar tijd!

Hoe vaak belt een klant naar uw bedrijf met de vraag om extra informatie? En hoeveel tijd zijn uw medewerkers kwijt om deze informatie op te zoeken en door te sturen? Met een documentatieshop biedt u de klant de mogelijkheid om deze informatie altijd en overal zelf op te zoeken. Daarnaast creëert u hiermee meer ruimte voor uw binnendienst.

Genereer leads met de juiste call to action

Wist u dat de online lezer scant? De pagina’s op uw website worden meestal niet van A tot Z gelezen. Wat zij doen is direct zoeken naar informatie. Snel en gemakkelijk. Verdiepende informatie is daarom van essentieel belang. Een goed document, duidelijk vermeld op uw website, trekt meer bezoekers dan webpagina’s vol tekst.

Optimale online vindbaarheid

Wanneer u al uw documenten upload in een overzichtelijke shop is het belangrijk om deze de juiste titels en metatitels mee te geven. Hierdoor worden uw documenten veel beter gevonden door de Google zoekmachine! 

Wij hebben Online Succes gerealiseerd voor onder andere Heinen & Hopman. Wilt u ook leads genereren met een documentatieshop? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!


Andere blogartikelen

Integraties met API's van verschillende partijen
Geschreven door
op donderdag 30 juni 2022
Bij Sigma Solutions maken wij integraties met verschillende partijen, die ervoor zorgen dat jouw bedrijfsproces geautomatiseerd en gedigitaliseerd kan worden. We zijn constant op zoek naar passende oplossingen voor onze klanten.
Wat is B2B Online Advertising?
Geschreven door
op donderdag 30 juni 2022
B2B Online Advertising is een marketingstrategie die bedoeld is om een zakelijke boodschap over te brengen aan andere bedrijven door middel van advertenties.
Als traditioneel bedrijf succesvol blijven in een tijdperk van digitalisering
Geschreven door
op donderdag 30 juni 2022
Wil je als traditioneel bedrijf succesvol blijven in een tijdperk van 'digital natives'? Lees dan deze blogpost!
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º