Veelgestelde vragen SAP Business One

  1. Wat is een koppeling met SAP Business One?
  2. Wat zijn de voordelen van een SAP Business One webshop?
  3. Wat zijn de voordelen van een SAP Business One B2B portal?
  4. Hoe moeilijk is de koppeling tussen SAP Business One en mijn website?
Wat is een koppeling met SAP Business One?

In uw ERP staat een hele hoop data over uw klanten, producten en interne processen. Ook via uw B2B website, webshop of portal verzamelt u interessante gegevens over uw bezoekers. Door deze twee databronnen samen te synchroniseren, kunt u nieuwe inzichten krijgen. Bovendien zijn er geen handmatige handelingen meer nodig om de data gelijk te trekken tussen de twee systemen en is er altijd één versie van de waarheid!

Wat zijn de voordelen van een SAP Business One webshop?

Wij zien vaak grote productassortimenten bij de handelende en producerende B2B. Productinformatie handmatig aanpassen is een tijdsintensieve taak. Door te koppelen met SAP Business One koppelt u de beschikbare informatie, en worden deze elementen gesynchroniseerd. Zo is uw webshop altijd up-to-date, en heeft u meer inzicht in onder andere de voorraadstatus. U bespaart dus een hoop tijd. Daarnaast vermindert u ook de kans op fouten bij invoer, omdat er geen menselijke handelingen meer aan te pas komen.

Wat zijn de voordelen van een SAP Business One B2B portal?

In uw klantportal staat waardevolle indormatie, zowel voor u als de klant. U bespaart veel tijd bij uw werknemers door klanten zaken zelf te laten regelen: Customer Self-Service. Adreswijzigingen, vragen over de status van een bestelling of offerte: klanten regelen het zelf en hoeven niet meer contact op te nemen met uw werknemers. Dat betekent blijere medewerkers én klanten!

Hoe moeilijk is de koppeling tussen SAP Business One en mijn website?

Sigma Solutions biedt als geregistreerde partner van SAP een aantal standaardoplossingen voor uw geïntegreerde webshop of portal. Het opzetten van de portal is daarmee zeer snel gerealiseerd. Daarbij denken we altijd mee hoe we de integratie zo kunnen inrichten dat u hier het maximale rendement uit haalt!

Waarom deze lijst met veelgestelde vragen over SAP Business One?

Tijdens het Online Succes Traject dat wij met onze klanten uitvoeren krijgen onze Digital Consultants regelmatig vragen over hoe hun webshop of portal nog efficiënter kan opereren. De oplossing is vaak door te koppelen met het ERP. Middels de veelgestelde vragen delen wij onze kennis over onze koppelingen met SAP Business One graag met u.

Over Sigma Solutions

Sigma Solutions is dé Online Business Partner van de producerende en handelende B2B. Met een team van ervaren specialisten  zorgen wij dat "online" meetbaar en met een positief rendement (ROI) bijdraagt aan de duurzame groei van bedrijven.

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›