Veelgestelde Vragen over B2B Apps

  1. Wat zijn de verschilllen tussen Open- en Gesloten Business Apps?
  2. Waarom moet ik gebruik maken van B2B Apps?
Wat zijn de verschilllen tussen Open- en Gesloten Business Apps?

Het voornaamste verschil zit al in de naamgeving: U stelt de B2B App open, of niet, voor gebruikers zonder registratie. Stelt u de App open kan er gemakkelijker gebruik van gemaakt worden, maar heeft u minder inzicht omdat u niet weet om wie het gaat. Maakt u er een Gesloten Business App van kan er alleen gebruik van worden gemaakt met een login.

Waarom moet ik gebruik maken van B2B Apps?

Zoals u kunt lezen in onze blog over digitaliseren van klantgerichte processen kunt u niet alleen tijdrovende en foutgevoelige processen online ontsluiten en gemakkelijker maken, maar zorgt u er ook nog eens voor dat uw (potentiële) klanten 24/7 hun vraagstukken kunnen beantwoorden als het gaat om productselectie, -registratie of het uitvoeren van (semi) complexe calculaties. U realiseert hier meer efficiency en inzicht en kunt dus met behulp van online meer resultaat boeken.

Waarom deze lijst met veelgestelde vragen over B2B Apps?

Tijdens onze gesprekken met (potentiële) klanten krijgen onze specialisten regelmatig vragen over B2B Apps. Op basis van de vragen die wij van onze klanten hebben gehad hebben wij een lijst met veelgestelde vragen opgesteld.

Over Sigma Solutions

Sigma Solutions is dè Online Business Partner van de producerende en handelde B2B. Met een team van ervaren specialisten  zorgen wij dat "online" meetbaar en met een positief rendement (ROI) bijdraagt aan de duurzame groei van bedrijven.

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›