Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Tools

showcase

Meer Kwalitatieve Leads en Beter Online Vindbaar

Bekijk case

Internetbureau Sigma Solutions ontwikkelde en gebruikt deze tools bij zoekmachine optimalisatie (SEO) activiteiten.

HTTP Header Statuscode Checker

De HTTP statuscode die een webpagina teruggeeft is belangrijk voor de positie die deze pagina in zoekmachines heeft. Met deze HTTP Header Statuscodes Checker kan per webadres worden bekeken welke statuscode wordt geretourneerd. Bij de tool staat ook uitgelegd welke veel voorkomende statuscodes er zijn, wat deze betekenen en welke actie wij adviseren.

Google SERP Preview

De Google SERP Preview biedt de mogelijkheid om de title en meta description van een pagina op te geven en bekijkt hoe deze in de Google Zoekresultatenpagina zullen worden weergegeven.

Zoekwoorden combineren

Het combineren van lijsten met zoekwoorden is een veelgebruikt onderdeel van het zoekwoordenonderzoek. De Zoekwoorden Combineren Tool biedt opties die relevant zijn voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA).

Ook aan de slag met Zoekmachine Optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is een veelgebruikte methode om meer kwalitatief websiteverkeer te genereren en daarmee het online rendement te verhogen. Sigma Solutions biedt verschillende zoekmachine optimalisatie diensten, met als doel het internetkanaal meetbaar en met positief rendement te laten bijdragen aan de business van onze klanten.

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op via telefoonnummer 072 534 58 88, info@sigmasolutions.nl of via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º