Even voorstellen: Job van Goudoever

In 2018 ben ik begonnen aan mijn opleiding HBO communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds september van dit jaar ben ik werkzaam als stagiair communicatie en marketing bij Sigma Solutions.

Oorsprong

Ik ben met de opleiding communicatie begonnen omdat ik in de voetstappen wilde treden van mijn neven Jaap en Allard. Zij zijn werkzaam als reclameontwerper en hebben voor grote merken zoals Danoontje en Appelsientje de reclames bedacht. Het was tijdens de opleiding, dat ik mij meer en meer begon te interesseren in andere gebieden van communicatie zoals contentmarketing. Het creëren van inspirerende content voor de doelgroep is waar nu mijn passie ligt. 

Verantwoordelijkheid

lk ga mij bij Sigma Solutions vooral bezighouden met contentmarketing, het beheren en bedenken van nieuwe content op de Social mediakanalen en het bedenken en uitvoeren van (online) marketingstrategieën voor de klanten van Sigma Solutions. Daarnaast help ik klanten van YOBP om zichzelf te ontwikkelen op het gebied van leadgeneratie en online vindbaarheid. Als jonge communicatieprofessional is mijn doel zoveel mogelijk te leren over de vele marketinggerelateerde oplossingen waar Sigma Solutions zich in specialiseert. 

Hobby’s 

Als ik niet aan het werk ben of studeer kijk ik graag voetbal. Helaas mag ik door een operatie zelf niet meer voetballen. Ook heb ik 8 jaar lang gebadmintond. Op mijn 15e ben ik zelfs Noord-Hollands kampioen badmintonnen geworden. Daarnaast ben ik een kampioen in dammen. Sinds dit jaar vertegenwoordig ik Des-Lunteren in de hoogste damcompetitie ter wereld.  


Andere blogartikelen

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›