Even voorstellen: Floor Hobma

Geschreven door: op vrijdag 18 november 2022

Leestijd: 1 minuut

 

Hi, ik ben Floor Hobma, 21 jaar oud en woon in Sint Maartensbrug. Op 14 November ben ik stage komen lopen bij Sigma Solutions. Ik loop stage bij de afdeling marketing & exploitatie. Ik doe op dit moment de opleiding creative business aan de Hogeschool van Amsterdam en ben ik net begonnen aan mijn tweede jaar.  

Hobby’s en interesses

Ik hou mezelf graag bezig. Mijn bezigheden buiten school en stage om zijn vooral sporten, werken en gezellig met mijn vrienden zitten. Ik werk als bedieningsmedewerker bij restaurant Comer in Egmond aan Zee, dit doe ik nog altijd met veel plezier. Ik werk tussen de 2 en 4 dagen naast stage bij Comer (soms meer).

Ik doe aan de sport handbal, waarbij ik één keer in de week train en op zondag de altijd spannende wedstrijd speel met mijn gezellige meidenteam. In het weekend ben ik vooral te vinden bij mijn vriendengroep. We zijn een hechte vriendengroep en gaan ook graag met z’n alle op stap.

Mijn rol binnen Sigma Solutions

Mijn rol binnen Sigma Solutions is stagiair marketing en exploitatie. Ik ga mij vooral bezighouden met de marketing voor de opdrachtgevers van Sigma Solutions en het sub label YOBP. Dit kan dan marketing zijn in de vorm van SEO, SEA, E-mailmarketing, Sociale Media Management en Content Marketing. Verder ga ik met mijn collega’s strategieën ontwikkelen om meer kennismakingsafspraken te genereren vanuit Sigma Solutions.

 


Andere blogartikelen

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›