Beachvolleyballen voor het goede doel!

Geschreven door: op vrijdag 25 oktober 2019

Leestijd: 1 minuut

Afgelopen vrijdag 11 oktober  hebben diverse betrokken specialisten uit ons team de handen ineen geslagen met een van onze opdrachtgevers. Samen met De Monchy International B.V. hebben we meegedaan aan het, onder andere door Sigma Solutions gesponsorde, Indoor Beachvolleybaltoernooi van de Trivium Foundation.

Wat is de Trivium Foundation

De Trivium Foundation is in April 2019 opgericht en bestaat uit internationale distributiebedrijven Rhumveld Winter & Konijn, De Monchy International B.V. en De Monchy Natural Products. Deze bedrijven zijn allemaal onderdeel van Meton Food & Chemicals B.V.

De Foundation zet zich dagelijks in om een verschil te maken in de wereld. Hun doel is om de levensomstandigheden van de gemeenschappen die betrokken zijn bij hun toeleveringsketens te verbeteren, de mogelijkheid te bieden voor een opleiding en de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.

Trivium heeft ondertussen projecten in Brazilië, Zuid-Afrika, Bolivia en Madagaskar. Onlangs werd in Ilha do Goiabal, Maranhão, Brazilië, één van de gemeenschappen betrokken in de productie van Carnauba Wax. Hier kwam duidelijk naar voren dat alle hulp welkom was. Fundamentele voorziening zoals scholen, gezondheidsvoorzieningen of schoon drinkwater zijn daar amper of niet voorhanden. 

De resultaten

Als betrokken Online Business Partner van De Monchy International B.V., heeft Sigma Solutions een sponsorbijdrage geleverd als deelnemend team aan het Indoor Beachvolleybaltoernooi. Samen met 11 andere teams is er op 11 oktober meer dan 50.000 euro opgehaald waarmee een fundamenteel verschil gemaakt kan worden in de levensomstandigheden van bovengenoemde gemeenschappen.

P.S.: 100% van het opgehaalde bedrag zal worden gebruikt voor het realiseren van schoolgebouwen en goede educatie voor meer dan 150 kinderen.

Sfeerimpressie

 


Andere blogartikelen

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›