• B2B Integratie met Backoffice

B2B Integratie met Backoffice

Met Digital Business Software zoals Accessify SaaS kan het maximale gehaald worden uit uw website of webshop. De volgende stap is zorgen dat het makkelijker wordt backoffice processen af te handelen. Denk hier bijvoorbeeld aan orders verwerken, de juiste voorraad inkopen of de administratie op orde houden. Een integratie met de backoffice is hiervoor de juiste oplossing!

Altijd actuele informatie

De koppeling tussen de website of webshop met de backoffice is een van de meest belangrijke datakoppelingen. De via de website geplaatste aanvragen kunnen door een koppeling rechtstreeks geplaats worden in het backoffice systeem. Daarnaast bevat uw website of webshop altijd actuele informatie. Hierdoor kunt u tijd besparen, want u hoeft niet op verschillende plekken data bij te houden. Door prijs- en kortingsafspraken, contracten, en beschikbare voorraad vanuit een centrale plek te beheren, zorgt u ervoor dat het meest kunt halen uit uw B2B e-commerce strategie. Uiteraard is het van belang dat de kwaliteit van uw data op orde is. Hierbij is Product Information Management zeer belangrijk.

Website of Webshop koppelen met SAP Business One

Met de integratie bevat uw website of webshop altijd actuele informatie en is het niet meer nodig om data op verschillende plekken bij te houden. Sigma Solutions kan eenvoudig uw website of webshop koppelen met alle bekende ERP-systemen, zoals SAP Business One en Exact Online. Met SAP Business One krijgt u meer controle over uw bedrijf. Hierdoor wordt de kwaliteit van productinformatie verbeterd, omdat er altijd één versie van de waarheid is. U kunt het meest halen uit uw B2B Customer Self Service strategie door prijs- en kortingsafspraken, contracten en beschikbare voorraad vanuit één centrale plek te beheren. Op deze manier kunt u groei in omzet realiseren zonder teamvergroting.

Bij veel bedrijven zijn bepaalde gegevens van bijvoorbeeld klanten of werknemers ook in andere softwareproducten vastgelegd. Het resultaat is vaak dat deze gegevens op verschillende plekken binnen de organisatie worden beheerd en opgeslagen. Dit zorgt voor een grotere kans op fouten en verlies van veel kostbare tijd. Om u het verlies van deze kostbare tijd te besparen, biedt Accessify de mogelijkheid om uw website eenvoudig en snel te koppelen met SAP Business One. Deze koppeling maakt volledige integratie van uw administratieve, logistieke en productie administratie mogelijk en automatiseert de verbanden tussen afdelingen en/of vestigingen.

Website of Webshop koppelen met Exact Online

Exact Online is méér dan alleen boekhouden. Het is een cloud business software pakket voor ondernemers en accountants. Met deze business software heeft u alles wat u nodig hebt in één geïntegreerd online pakket. Vandaar dat al ruim 500.000 ondernemers maken gebruik van Exact Online. Met het koppelvlak van Accessify SaaS kunnen koppelingen gelegd worden met alle backoffice systemen die veel gebruikt worden door producerende en handelende B2B bedrijven. Voorbeelden van ERP-systemen waar ook koppelingen mee kunnen worden gemaakt zijn Afas, Exact Globe en Unit4.

De koppeling met SAP Business One of Exact Online zorgt er onder andere voor dat u:

  • grip heeft op uw financiën, doordat financieel management een integraal onderdeel is van alle processen binnen uw bedrijf, zoals productie, verkoop en logistiek;
  • de productkwaliteit, serviceniveaus en voorraadniveaus kunt optimaliseren;
  • de behoefte aan producten met een gedetailleerde prognose kunt voorspellen, zodat u direct inzicht heeft op de situatie op de werkvloer;
  • een helder overzicht heeft van alle klantinformatie, zoals orders, omzetgegevens en het betaalgedrag van uw klanten, in de vorm van heldere rapportages;
  • 24/7 Customer Self Service kunt bieden;
  • blijere medewerkers heeft, doordat er veel administratieve werkzaamheden worden geautomatiseerd;
  • klanten verantwoordelijk kunt maken voor de administratie van gegevens en bestellingen.

Meer weten over de integraties die wij kunnen koppelen met uw website of webshop? Neem dan contact met ons op.

 

ONLINE SUCCES IS...

... ALTIJD BESCHIKKEN OVER ACTUELE INFORMATIE

Roadmap

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º