Handicare Trapliften

Doelgroepgerichte B2C website voor Handicare Trapliften

De Rijksoverheid wil dat ouderen langer zelfstandig thuis blijven wonen, maar verstrekt minder subsidies om hen van de benodigde hulpmiddelen te voorzien. De consument is nu dan ook zelf (financieel) verantwoordelijk voor het aanschaffen van een traplift. 

Website als primair communicatiekanaal

Ook ouderen oriënteren zich tegenwoordig online. De website van Handicare is dan ook één van haar belangrijkste communicatiekanalen. Echter bezat deze niet de uitstraling, de inhoud en de functionaliteiten die Handicare nodig acht om deze  doelgroep aan te trekken en te verleiden tot een aankoop. 

Handicare schakelde ons in om een nieuwe website te ontwikkelen die aansluit bij de doelgroep en Handicare's visie: het dagelijks leven makkelijker maken. 

Onze oplossing

In slechts 4 maanden ontwikkelden we een leadgeneratie B2C website met een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur en een rustig ogend design met een gemoedelijke, vriendelijke en vrolijke look-and-feel. 

Dit past precies bij wat Handicare uit wil stralen: een betrouwbare, vriendelijke, lokale partner die ouderen graag helpt om langer thuis te blijven wonen. 

Speciaal voor senioren

In het design is rekening gehouden met de senioriteit van de doelgroep. Er wordt daarom gebruik gemaakt van een groot lettertype, een eenvoudige navigatiestructuur, veel witruimte, duidelijke buttons en een vraag-en-antwoord-service. 

Gepersonaliseerde CTA's

Om de bezoekers te verleiden tot een aankoop hebben we gepersonaliseerde call-to-actions (CTA's) ontwikkeld. Op basis van het zoek- en navigatiegedrag van de bezoeker worden deze CTA's getoond. Zo voorziet Handicare haar bezoekers van informatie waar de bezoeker op dat moment behoefte aan heeft en speelt zij in op de verschillende fases in de customer journey. 

Next steps

De website is op 31 augustus 2016 live-gegaan. Samen met Handicare gaan we ons de komende tijd richten op het maximaliseren van de websitetraffic en het optimaliseren van de conversieratio door een e-commerce module te integreren.

Over de opdrachtgever

Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken. Zij levert oplossingen die de zelfstandigheid van de ouderen en gehandicapten bevorderen. 

Handicare is een echt internationaal bedrijf, met productie en verkoop organisaties in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Canada, de Verenigde Staten en China. Daarnaast worden haar producten verkocht via distributeurs in meer dan 40 landen.?

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º